~~Cudna Mariola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~U Sowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwo z Mentzemem napisał(a): Dziadu się obudzi ok. południa czy nie ?
Nie przespał całą noc licząc głosy
Stary, oderwany od rzeczywistości bełkocący i plujący dziad niech zamilknie na wieki. Strach pomyśleć, co byłoby gdyby to indywiduum rządziło kolejne lata.
Porównajcie wiedzę Kaczyńskiego z wiedzą i niekompetencją Tuska . Wtedy okaże się kto jest wi
Porównałam, kto jest wi ?
~~Cudna Mariola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~U Sowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwo z Mentzemem napisał(a): Dziadu się obudzi ok. południa czy nie ?
Nie przespał całą noc licząc głosy
Stary, oderwany od rzeczywistości bełkocący i plujący dziad niech zamilknie na wieki. Strach pomyśleć, co byłoby gdyby to indywiduum rządziło kolejne lata.
Porównajcie wiedzę Kaczyńskiego z wiedzą i niekompetencją Tuska . Wtedy okaże się kto jest wi
Porównałam, kto jest wi ?
Mariola a kto cię dyma jak mnie nima .
~~Biskupi Kosmos napisał(a): Sondaże po styczniu.
PiS się obsuwa, a Trzecia Droga rośnie w siłę w porównaniu z wyborami.
PiS 32,8% (-2,6)
KO 30,8 % (+0,1)
TD 17,4 % (+3,0)
Lewica 9,6% (+1,0)
Konfederacja 7,8% (-0,6)
Potwierdzają się trendy, że Polacy odwracają się od PiS, a dotychczasowi wyborcy partii Kaczyńskiego przechodzą do Trzeciej Drogi.
~~Perłowoszara Kuningamia napisał(a): Sondaże po styczniu.