~~ napisał(a):falco napisał(a): żyjesz w sferze marzeń :)
popatrz co nie ze mną a ze sobą robisz ...
A kuku - widzę Cię! :/
~~prawda o falcio juniorze napisał(a)::]falco napisał(a): ziemkiewicz ,ziemkiewicz ...
coś mi mówi to przezwisko ...to jego brat pod rękę wzial z siostrą krychy ''sałaty'' halinke
to ten ziemkiowski którego tatuoo zapisał sobie na piesi - w kryminale
czy to nie przypomina pewnej bajkowej chistoryjki o ''zapisaniu się do PZPR przez mojego ojca mnie i calej mojej rodziny ... chcialem byc tylko jak ten brat michnika sedzia !!! prlowskim .... tylko po to by bronić ten sposób opozycji ''?
kto to był ?...zaraz ...
aha - stalin moj wodz kochany :D
taki ''dobry komuch '' z calej mojej rodziny jest !!! brawo !!! :D
Żałuję,że nie przeczytałem tego artykułu dwadzieścia lat temu :/ :/ :/ :/ :/
~~kernel32.dll napisał(a):;)falco napisał(a): nie wiem czy juz padam ... ale -czołem / jak u ruskich ... :D
nie dobrze piszesz ...Dopisane 11.08.2017r. o godz. 14:34:~~UBywatel napisał(a):
Niech żyje Kaczynski ! niech żyje !!
Eksperyment powiódł się znakomicie.
Artykuł został przyjęty , opublikowany i nikt z wielkich postępowych intelektualistów nie zorientował się, że stanowi on zbiór idiotyzmów. Falco :))
a co tam ...
niech wam żyje
niech wam żyje
niech wam żyje gdy ktoś jest w moim guście, zaraz myślę o rozpuście , raz z facetem to nie ... .
uraaaaaa....uraaaaaaa....uraaaaaaaaa :D
kiedy mnie wydy...cie ?
haha falco - polubiłem dzięki Tobie to, co z tobą robię :] :] :] :] :] :)
Zastosowana autokorekta
~~czujny aligator napisał(a): Jeśli falco angarzując się w coś - porzuci owo zajęcie... i chociasz widzi manipulacyjny charakter tego czemu się poddawał, to czemu nadal czuje do tego atrakcje ? :|