~~3c napisał(a): Mam nadzieje że tak jest bo macie skrzywione poczucie krytyki. Moim zdaniem już tego za dużo.
PS w urzędzie się załatwia sprawy a nie walczy i nie szuka się pretekstu do zadymy!
Propo ogrodzenia. Mogliście zrobić zrzutę albo samemu wykonać dojazd, ale nie lepiej szkalować ludzi i instytucje.
~~3c napisał(a): Nie no veto juz chce decydować co jest w obowiązkach pracowników takiej czy innej instytucji....
Juz nie tylko uzurpujecie sobie prawo do tego czy etyczne czy nie jest postawienie ogrodzenia ale także czy pracownik np wydziału prawnego może reagować na szkalujące, naruszające dobre imię albo urążajace godności wpisów samozwańczych obrońców moralności.
Co dalej....jestem bardzo ciekawy
~~3c napisał(a): Nie no veto juz chce decydować co jest w obowiązkach pracowników takiej czy innej instytucji....
Juz nie tylko uzurpujecie sobie prawo do tego czy etyczne czy nie jest postawienie ogrodzenia ale także czy pracownik np wydziału prawnego może reagować na szkalujące, naruszające dobre imię albo urążajace godności wpisów samozwańczych obrońców moralności.
Co dalej....jestem bardzo ciekawy
~~3c napisał(a): A co ma zrobić straż. Wobec zaistniałej sytuacji mogli wlepić mandat za bezpodstawne wezwanie.
Nie no za PRL to nie jeden milicjant pałował albo w ramach socjalistycznego myślenia nie ważne prawo własności.
Jesteście populiści i tyle