~~3c napisał(a): No fakt, od lat na BIPie jest informacja o wynikach przetargu ze sprzedaży budynku po szkole tak jak działki w Nowogrodźcu. No winszuje wam
~~xyz napisał(a):~~3c napisał(a): No fakt, od lat na BIPie jest informacja o wynikach przetargu ze sprzedaży budynku po szkole tak jak działki w Nowogrodźcu. No winszuje wam
Ale prokuratura nie czyta BIPu i dopiero po interwencji wszczęła śledztwo i myślę ,że ktoś poniesie karę za tą ala sprzedaż ,Ja jestem mieszkańcem Nowogrodźca i tak jak 99% mieszkańców nie czytam waszego BIPu.
~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.
~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.
Po tych wszystkich okolicznościach ujawnionych przez veto można się domyśleć dla czego tak bronią się przed publikacją na BIP rejestru umów. Tam może być "sieczka". Trudno się dziwić ,że jest w samorządach taki strach oddawania władzy - długo sprawowanej.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.
Po tych wszystkich okolicznościach ujawnionych przez veto można się domyśleć dla czego tak bronią się przed publikacją na BIP rejestru umów. Tam może być "sieczka". Trudno się dziwić ,że jest w samorządach taki strach oddawania władzy - długo sprawowanej.