Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~xyz niezalogowany
27 sierpnia 2017r. o 19:33
~~3c napisał(a): No fakt, od lat na BIPie jest informacja o wynikach przetargu ze sprzedaży budynku po szkole tak jak działki w Nowogrodźcu. No winszuje wam

Ale prokuratura nie czyta BIPu i dopiero po interwencji wszczęła śledztwo i myślę ,że ktoś poniesie karę za tą ala sprzedaż ,Ja jestem mieszkańcem Nowogrodźca i tak jak 99% mieszkańców nie czytam waszego BIPu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 sierpnia 2017r. o 20:39
~~xyz napisał(a):
~~3c napisał(a): No fakt, od lat na BIPie jest informacja o wynikach przetargu ze sprzedaży budynku po szkole tak jak działki w Nowogrodźcu. No winszuje wam

Ale prokuratura nie czyta BIPu i dopiero po interwencji wszczęła śledztwo i myślę ,że ktoś poniesie karę za tą ala sprzedaż ,Ja jestem mieszkańcem Nowogrodźca i tak jak 99% mieszkańców nie czytam waszego BIPu.

Bardzo słuszna uwaga !
~~ niezalogowany
27 sierpnia 2017r. o 21:28
Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.
~~ niezalogowany
27 sierpnia 2017r. o 21:53
~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.

Bo cwaniaki umieją się kamuflować,tak jak ten przebrzydły czopek ccc.
~~ niezalogowany
28 sierpnia 2017r. o 9:59
~~ napisał(a): Nawet ten kto czyta ten BIP, to i tak ma problem ze znalezieniem czegokolwiek.

Po tych wszystkich okolicznościach ujawnionych przez veto można się domyśleć dla czego tak bronią się przed publikacją na BIP rejestru umów. Tam może być "sieczka". Trudno się dziwić ,że jest w samorządach taki strach oddawania władzy - długo sprawowanej.
~~ niezalogowany
28 sierpnia 2017r. o 12:17
~~ napisał(a):

Po tych wszystkich okolicznościach ujawnionych przez veto można się domyśleć dla czego tak bronią się przed publikacją na BIP rejestru umów. Tam może być "sieczka". Trudno się dziwić ,że jest w samorządach taki strach oddawania władzy - długo sprawowanej.

~~ niezalogowany
28 sierpnia 2017r. o 21:25
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Beton musi być skruszony.
~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 14:49
Domyślam się kim jest ten CCC ,to może być szofer burmistrza bo źle mu z oczu patrzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza