~~3c napisał(a): Dalej ta sama śpiewka?
~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Zdegradował ich do niższej klasy?
Co o znaczy "ich" . Zastanawiasz się nad tym co wypisujesz ? Od dawna Urzędnicy są w kontrze do obywateli a ty tylko tą smutną "kryminalną " prawdę potwierdzasz. Podaj mnie do sądu bo z niego uczyniliście bat na ludzi aktywnych to ci udowodnię jak grupy kolesi opanowały gminy i je doją jak tylko się da i to w majestacie prawa i przy wykorzystaniu organów państwa. Przyjdzie taki moment ,że nastąpi rozliczenie tych majątków urzędniczych nawet jak je poprzepisujecie na cioteczne ciotki.
Ja nie chce twojego stołka ja chcę aby to gmina zarabiała na własnym majątku a nie CWANIACY.
Urzędnik nie wiedział jak sprzedać majątek gminy , ale jak stał się jego właścicielem to wie : za ile można sprzedać i wiedział jak szukać kupca. Uczciwość po urzędniczemu. Okryliście hańbą tych prawdziwych i uczciwych urzędników.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Zdegradował ich do niższej klasy?
Co o znaczy "ich" . Zastanawiasz się nad tym co wypisujesz ? Od dawna Urzędnicy są w kontrze do obywateli a ty tylko tą smutną "kryminalną " prawdę potwierdzasz. Podaj mnie do sądu bo z niego uczyniliście bat na ludzi aktywnych to ci udowodnię jak grupy kolesi opanowały gminy i je doją jak tylko się da i to w majestacie prawa i przy wykorzystaniu organów państwa. Przyjdzie taki moment ,że nastąpi rozliczenie tych majątków urzędniczych nawet jak je poprzepisujecie na cioteczne ciotki.
Ja nie chce twojego stołka ja chcę aby to gmina zarabiała na własnym majątku a nie CWANIACY.
Urzędnik nie wiedział jak sprzedać majątek gminy , ale jak stał się jego właścicielem to wie : za ile można sprzedać i wiedział jak szukać kupca. Uczciwość po
urzędniczemu. Okryliście hańbą tych prawdziwych i uczciwych urzędników.
~~3c napisał(a): Zdegradował ich do niższej klasy?
~~ napisał(a): Co ten wasz burmistrz wyprawia z TS Parzyce ?????
~~` napisał(a): Zebrało się kilku przegranych w wyborach z obecnym burmistrzem i próbują nieuczciwymi zagrywkami przygotować klimat pod wybory - ludzi tym nie kupicie, mają swój rozum. Liczy się dobra robota a nie pod...dalanie.