Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

świat wolnych ludzi

~~jr niezalogowany
9 września 2017r. o 14:38
Bolczyk
Ja to ja, nie masz za co przepraszac, jesli masz na mysli Panne, to ja to nie on, choc brakuje mi jego glosu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
9 września 2017r. o 16:06
A gdzie jest Pannazdzieckiem? Obraził się na bolec.info?
~~ niezalogowany
9 września 2017r. o 16:23
A myślisz że te chemitrale po co rozpylają? Zabiły chłopa w końcu....
~~Bolczyk niezalogowany
9 września 2017r. o 17:41
~~jr napisał(a): Bolczyk
Ja to ja, nie masz za co przepraszac, jesli masz na mysli Panne, to ja to nie on, choc brakuje mi jego glosu

to Ty mało znasz tutaj ludzi .Nie chodzi o Pannę ale o Pana:D
~~abc niezalogowany
9 września 2017r. o 17:43
~~ napisał(a): A gdzie jest Pannazdzieckiem? Obraził się na bolec.info?

Pannazdzieckiem - z notesu policjant - Podejrzany bił swoja żonę, z którą miał pięcioro dzieci za pomocą sznurka.
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
9 września 2017r. o 17:45
~~abc napisał(a):

Pannazdzieckiem - z notesu policjant - Podejrzany bił swoja żonę, z którą miał pięcioro dzieci za pomocą sznurka.

??

Ja to jakbym i chciał bić żonę, to nie miałem kiedy. Ona ciągle w rozjazdach uprawiała turystykę europejską.
~~jana niezalogowany
9 września 2017r. o 23:01

Nie wywołuj wilka z lasu.
Dobrze że zniknął, przynajmniej jest tu teraz mniej durnowatego bełkotu.
14505
DP
10 września 2017r. o 8:44
Dzień dobry:)

Świadomość i poczucie wolności wiąże się z dużo większą odpowiedzialnością niż nieświadomość zniewolenia.

podobno nieświadomość można usprawiedliwić
hmm
świadomości już nie

miłego dnia:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.