Artykuł trafnie przedstawia i ocenia stan rzeczy. Krytyczne opinie szpitala wyrażają przecież bolesławianie?! Którzy niestety mają swoje doświadczenia. Lepiej niech Pan Dyrektor powalczy o opinie placówki w sposób pozytywny, podwyższając poziom usług i profesjonalizmu.
Szpital nie zarabia kasy, ma tyle ile dostanie z NFZ lub z samorządu. To obecnie rządzący w powiecie i w mieście powinni spojrzeć w lustro. Jak pomagają szpitalowi żeby lepiej wypadł w kontraktowaniu z NFZ? Polecam spojrzeć na Lubań czy Zgorzelec jak tam samorządowcy zadbali o lepszy stopien finansowania z NFZ.
Szpital porażka moja babcia jak pies pol dnia spedzila na korytarzu gdzie pokoje byly wolne gdyby nie moja ciotka dalej by lezala tam jak bezdomna bez jedzenia a jest cukrzykiem i dobrze to wiedzieli. Zero zainteresowania.
Słowo "umieralnia" bardzo często się pojawia pod tamtym artykułem :)
Wszyscy maja wyrobioną opinię o tym szpitalu, ja też miałem nieprzyjemność korzystać. Widocznie zarządzający nie wiedział, albo nie chciał wiedzieć co ludzie myślą o szpitalu, a jak się to pojawiło publicznie to wielkie halo.
Widzę, że komuna powoli wraca jak już nie można swobodnie wyrazić swojej opinii?
Teraz będzie czarna lista pacjentów?
Najgorsza wizytówka miasta Bolesławiec jest własnie ten szpital. Totalne dno, zero zainteresowania pacjentem. Zgorzelec, Lubań, Legnica - w tych szpitalach specjaliści wypowiadają się w podobny sposób. W Bolesławcu robi się wszytko aby pozbyć się pacjenta.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.