Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy bolesławiecki szpital to dno?
~~Ja niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 12:15
Zawsze jest tak,ze gdy ktoś ma jakieś nieprzyjemności, negatywne odczucia to będzie twierdził że dane miejce to dno.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 12:24
Opinię kazdemu wolno przedstawić
10114
#alter nieaktywny
25 sierpnia 2017r. o 12:29
Artykuł trafnie przedstawia i ocenia stan rzeczy. Krytyczne opinie szpitala wyrażają przecież bolesławianie?! Którzy niestety mają swoje doświadczenia. Lepiej niech Pan Dyrektor powalczy o opinie placówki w sposób pozytywny, podwyższając poziom usług i profesjonalizmu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~taki niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 12:34
Szpital nie zarabia kasy, ma tyle ile dostanie z NFZ lub z samorządu. To obecnie rządzący w powiecie i w mieście powinni spojrzeć w lustro. Jak pomagają szpitalowi żeby lepiej wypadł w kontraktowaniu z NFZ? Polecam spojrzeć na Lubań czy Zgorzelec jak tam samorządowcy zadbali o lepszy stopien finansowania z NFZ.
~~Czarna niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 12:48
Szpital porażka moja babcia jak pies pol dnia spedzila na korytarzu gdzie pokoje byly wolne gdyby nie moja ciotka dalej by lezala tam jak bezdomna bez jedzenia a jest cukrzykiem i dobrze to wiedzieli. Zero zainteresowania.
~~Ja niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:09
Słowo "umieralnia" bardzo często się pojawia pod tamtym artykułem :)
Wszyscy maja wyrobioną opinię o tym szpitalu, ja też miałem nieprzyjemność korzystać. Widocznie zarządzający nie wiedział, albo nie chciał wiedzieć co ludzie myślą o szpitalu, a jak się to pojawiło publicznie to wielkie halo.
Widzę, że komuna powoli wraca jak już nie można swobodnie wyrazić swojej opinii?
Teraz będzie czarna lista pacjentów?
~~nie chce umierac niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:19
Ten szpital to jedna wielka kompromitacja naszego miasta!
~~ niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:23
Najgorsza wizytówka miasta Bolesławiec jest własnie ten szpital. Totalne dno, zero zainteresowania pacjentem. Zgorzelec, Lubań, Legnica - w tych szpitalach specjaliści wypowiadają się w podobny sposób. W Bolesławcu robi się wszytko aby pozbyć się pacjenta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza