Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy bolesławiecki szpital to dno?
~~poll niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:25
Co na to prezydent miasta którego ludzie są w koalicji w powiecie który jest właścicielem szpitala?
Postawi pan kolejne ceramiczne ławeczki, a może leżaczki w rynku... Ciemny lud już tego nie kupi...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jeferson niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:38
No niestety miałem nieprzyjemność odwiedzić ten szpital u znajomego w odwiedzianach. Tez odnioslem wrażenie ze obsługa jest nie mile nastawiona do pacjentów. Jezeli chodzi o skutecznosc to nie wiem....
~~Kiler niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 13:56
Ciiiiii... dyrektor czuwa...

Jakie miasto taki szpital.
~~.. niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 14:17
Brawo Panie Dtrektorze. Popieram dzialanie.
~~oj dno niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 14:58
Tak, dno. Bardzo nawet dno. 7 godzin czekania na przyjęcie na sorze, z podejrzeniem pęknięcia wyrostka, nikt się nie zainteresował (warto zaznaczyć że nie było pacjentów pierwszej potrzeby) - lekarza odwiedzili znajomi, wypił kawę, zjadł obiad (drugi, pierwsza zmiana nie wiem). Niby raz to nic. Byłam też świadkiem, gdy na sor wbiegł mężczyzna z uciętymi palcami z przeciekającym opartunkiem a pani kazała usiąść i czekać :))))))
~~oj dno niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 14:58
Tak, dno. Bardzo nawet dno. 7 godzin czekania na przyjęcie na sorze, z podejrzeniem pęknięcia wyrostka, nikt się nie zainteresował (warto zaznaczyć że nie było pacjentów pierwszej potrzeby) - lekarza odwiedzili znajomi, wypił kawę, zjadł obiad (drugi, pierwsza zmiana nie wiem). Niby raz to nic. Byłam też świadkiem, gdy na sor wbiegł mężczyzna z uciętymi palcami z przeciekającym opartunkiem a pani kazała usiąść i czekać :))))))
~~Matka niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:12
A ja za każdym razem jak trafiałam na SOR z synem to po kilkugodzinnych oczekiwaniach byłam odsyłana do innych szpitali np. Legnica czy Jelenia Góra.Porażka...
~~Ewe niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:13
a dlaczego tak ludzie oceniają...??? Bo pisząc skargi do owego Dyrektora na personel, jakość usług i liczne zaniedbania, sprawy zamiata się pod DYWAN !!!!!! Dyr. odpisuje Pacjentowi że WSZYSTKO ZGODNIE Z PROCEDURAMI... a pacjent niech spada gdzie indziej bo jego dane będą krążyły po Szpitalu jako PERSONA NON GRATA ! przykład mam na sobie i mojej rodzinie... SZOK takie rzeczy w XXIw
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.