Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy bolesławiecki szpital to dno?
~~Mdm niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:16
Miałem styczność z ordynatorem wewnętrznego☹️już na początku rozmowy można poczuć się potraktowanym z buta. Niby wszystko grzecznie, ale zaleciało bufonadą. Problem tego szpitala yo niektóry personel.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
25 sierpnia 2017r. o 15:25
Czy dno? Nie wiem, ja osobiście nie miło wspominam dwie wizyty, statystyka nie kłamie, tylko dwie wizyty i obie spotykają się z przerażającą znieczulicą ludzką.
Zabieg przepukliny, pierwsza wizyta, rano na stole, pęknięte naczynko lub ktoś nie zauważył, zaszyli a ja męczyłem się z potwornym bólem spowodowanym krwiakiem do wieczora, pielęgniarki śmiały się że co to za facet że tak narzeka, o 21 ponowna operacja, czyli dwa razy mnie kroili.
Druga wizyta na SOR, Pani w rejestracji po 15 min mojego stania przed nią, raczyła powiedzieć takie zdanie- Nie wiem po co Pan tu stoi , i tak nie pomożemy Panu- Nawet nie wysłuchała z czym przychodzę. Odwróciłem się na pięcie i poszedłem śmiejąc się z siebie.
Dno może nie, ale poprawa stanowiska niektórych pracowników przydała by się, więcej empatii drogi personelu Bolesławieckiego szpitala, chory to też człowiek a nie przedmiot i choroba nie wybiera.

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~~Bolczyk niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:31
W tym szpitalu to obsługa to chyba fani KOD-u i Obywateli RP :D
8
#PiSzU nieaktywny
25 sierpnia 2017r. o 15:47

Zmoderowano 25.08.2017 godz.18:12 - powód: na proÅ
~~paula niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:55
Ja mogę jednak stwierdzić ze szpital boleslawiecki to jakas masakra,trzy tygodnie temu miałam operacje,niewiedzial lekarz w sobotę co mi jest a w poniedzialek karetka mnie z domu zabrala.okazalo sie wyrostek jest w fatalnym stanie.dodam jeszcze to ze czekałam w rejestracji na sor 5 godzin az mnie szanowny lekarz przyjmie z bólem brzucha i gorączka 40 stopni
~~lex niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 15:58
Można pisać , że szpital to dno. Każdy ma prawo do opinii. Ale pisząc takie rzeczy należy podać uzasadnienie, konkretne argumenty. Należy się również podpisać. Moim zdaniem Dyrektor postąpił prawidłowo. Poświęcił swój czas, za który mu płacą na obronę imienia Szpitala, obrażanego przez niewiadomą osobę. Osobę, która płaci składkę zdrowotną i w związku z tym ma prawo do wyrażania swojej negatywnej opinii. Dlaczego ta osoba nie napisała listu do Redakcji z podaniem konkretnej sytuacji, która wpłynęła na taką opinię z prośbą o publikację albo zajęciem się tematem.? W czasach wszechobecnego hejtu i ogólnodostępnego internetu takie wypowiedzi nie dziwią. Z całym szacunkiem do Redakcji, pod niektórymi artykułami pojawiają się komentarze negujące profesjonalizm redaktorów tego Portalu. Na podstawie tego oraz zgodnie z zasadą pisać każdy może mógłbym napisać, że redaktor XX to kawał ... Ale nie zrobię tego bo stojąc na przeciwko redaktora XX nie obronił bym swojego stwierdzenia, napisanego na fali wpisów kilku osób negujących ten portal. Pozdrawiam
16098
#lew112 nieaktywny
25 sierpnia 2017r. o 16:10
Ten szpital może nie dno ale jest bardzo niedobrze naszym szpitalu czy niema osoby która mogłaby zmienić i zarządzać po prostu inaczej uważam ze niema tam dobrego gospodarza .........
~~Arek niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 16:25
Skoro widzimy jaki poziom prezentuje dyrektor tego szpitala, to sami mozemy odpowiedzieć na pytanie jaki poziom opieki zostanie nam tam zapewniony. Na opinię ciężko się pracuje, a opinia ludzi o szpitalu spowodowana jest długoletnim doświadczeniem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza