~~z protokołu napisał(a): Radna Wójtowicz zadaje konkretne pytanie doburmistrz ,dlaczego nikt z Gminy nie pojechał na pogrzeb byłego Starosty Pana Kwaśniewskiego, bo widzi tu burmistrza ,zastępcę ,skarbnika i sekretarza .Na to pani przewodnicząca do której pytanie nie było skierowane odpowiada zrobiłam jak uważałam ,brawo piękna odpowiedź ,proszę pani nikt tam na panią nie czekał .Pytanie było skierowane do burmistrza.
~~!!!! napisał(a):~~z protokołu napisał(a): Radna Wójtowicz zadaje konkretne pytanie doburmistrz ,dlaczego nikt z Gminy nie pojechał na pogrzeb byłego Starosty Pana Kwaśniewskiego, bo widzi tu burmistrza ,zastępcę ,skarbnika i sekretarza .Na to pani przewodnicząca do której pytanie nie było skierowane odpowiada zrobiłam jak uważałam ,brawo piękna odpowiedź ,proszę pani nikt tam na panią nie czekał .Pytanie było skierowane do burmistrza.
Bo byli na wycieczce do Bośni
~~ napisał(a):~~!!!! napisał(a):~~z protokołu napisał(a): Radna Wójtowicz zadaje konkretne pytanie doburmistrz ,dlaczego nikt z Gminy nie pojechał na pogrzeb byłego Starosty Pana Kwaśniewskiego, bo widzi tu burmistrza ,zastępcę ,skarbnika i sekretarza .Na to pani przewodnicząca do której pytanie nie było skierowane odpowiada zrobiłam jak uważałam ,brawo piękna odpowiedź ,proszę pani nikt tam na panią nie czekał .Pytanie było skierowane do burmistrza.
Bo byli na wycieczce do Bośni
Wszyscy byli na miejscu ,Wójtowie z innych gmin są zniesmaczeni takim zachowaniem pana burmistrza.
~~S napisał(a): Drogę ma bo jest mieszkańcem jak każdy inny a Ty nie masz?