~~G napisał(a): No tak, we wsi Wykroty mają tylko siebie
~~ napisał(a): Myślę ,że ostatnie zachowania burmistrza ROBERTA-MARKA RELICHA to działania w PANICE i wysokim stresie bo się zwyczajnie pogubił . Myślę ,że on myślał ,że jest "wielki" ,ale w sensie ,że nie jest duży ,tylko ,że nie gruby ,tylko, że wielki. No jest wielki tylko, że w sensie ... a niech tam , jakoś tak czy coś...
Na ławie oskarżonych nie usiadł bo za mała ławka ? sam już nie wiem z panikowałem .
~~ napisał(a): Mieszkańcy Rynku w Nowogrodźcu mają już dosyć tych hucznych Dni Nowogrodźca i Dobrego Garnka,mówią, że to jest nie do zniesienia .Kilka dni i nocy nieprzespanych z powodu przeraźliwego hałasu ,W Rynku mieszkają ludzie starsi i schorowani a także mieszkańcy z małymi dziećmi. Rozmówcy mówią ,żeby przenieść to na Stadion albo do Gierałtowa.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Mieszkańcy Rynku w Nowogrodźcu mają już dosyć tych hucznych Dni Nowogrodźca i Dobrego Garnka,mówią, że to jest nie do zniesienia .Kilka dni i nocy nieprzespanych z powodu przeraźliwego hałasu ,W Rynku mieszkają ludzie starsi i schorowani a także mieszkańcy z małymi dziećmi. Rozmówcy mówią ,żeby przenieść to na Stadion albo do Gierałtowa.
A ktoś ich bierze pod uwagę?
A co z rozkopanym Rynkiem? Czy prowadzący działalność już widzą spadek obrotów?
A spadek podatków tez już widzą?