Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
~~Tomi niezalogowany
26 października 2017r. o 23:11
Chyba miało być hemofilia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
26 października 2017r. o 23:11
jakim trzeba być id.o.tą by kiedy pisze się o klesze pedofilu ,klesze molestującym nieletnich chłopców czy dziewczynki nie wydobyć z siebie słowa krytyki a ksiądz który uprawia kulturystykę budzi zgorszenie bo wyszedł na wybieg w slipach ...
a co miał zrobić ?
wyskoczyć w golfie ?
zapomnieliście o Gilach ,Wesołowskich Petzach i innych?
zapomnieliście o skandalicznych wypowiedziach Rydzyka czy Hozera
nie razi was ich zachowanie i wypowiedzi a tu ,człowieka z pasją chcecie piętnować ?
ot cała ''polaczkowość''

niech robi swoje a ja mu życzę sukcesów :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
26 października 2017r. o 23:20
falco napisał(a): jakim trzeba być id.o.tą by kiedy pisze się o klesze pedofilu ,klesze molestującym nieletnich chłopców czy dziewczynki nie wydobyć z siebie słowa krytyki a ksiądz który uprawia kulturystykę budzi zgorszenie bo wyszedł na wybieg w slipach ...
a co miał zrobić ?
wyskoczyć w golfie ?
zapomnieliście o Gilach ,Wesołowskich Petzach i innych?
zapomnieliście o skandalicznych wypowiedziach Rydzyka czy Hozera
nie razi was ich zachowanie i wypowiedzi a tu ,człowieka z pasją chcecie piętnować ?
ot cała ''polaczkowość''

niech robi swoje a ja mu życzę sukcesów :)

Antyklerykal. Ot cala "falcowatosc". Nie zapomnielismy o Gilach, Wesolowskich.....
10114
#alter nieaktywny
26 października 2017r. o 23:22
Moja opinia, to tylko chłodna opinia o trollach typu falco plujących na Wspólnotę Kościoła, którzy nagle przedmiotowo i przewrotnie stają w obronie kleryka, który delikatnie został upomniany.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~Dumek7 niezalogowany
26 października 2017r. o 23:31
Ksiądz na pewno zaimponował wielu młodym ludziom.
~~Słowianin niezalogowany
26 października 2017r. o 23:37
Pewnie nie wolno pokazywać ciemnocie że można coś robić dla siebie bo jeszcze zaczną sami myśleć i statystyki się posypią i za tym kasa oczywiście... ŻAL
~~XXL niezalogowany
26 października 2017r. o 23:39
nikogo z tych zgorszonych nie razi pazerność Rydzyka spasionego jak św***a ? Tych zgorszonych na forum też nie ?? Ale ksiądz sportowiec to juz za dużo ??
~~ niezalogowany
26 października 2017r. o 23:49
falco napisał(a): a gdzie chociaż słowo potępienia dla waszych zboczonych ''pasterzy'' ?

jesteście gotowi bronić klechy który zgwałci wasze dziecko?

mam potępiać tego księdza tylko dlatego ze jestem antyklerykałem ?
nie każdy ksiądz to łajza tak jak nie każdy wierzący to chrześcijanin bo jak widać powyżej do ducha chrześcijanina cholernie wam daleko ...
ciągłe epatowanie tą waszą ''wiarą '' nie zrobi z was prawdziwego chrześcijanina bo to tylko puste słowa ...
tak jak pusto macie we łbach taka sama pustka jest w tych waszych ''katolskich '' serduszkach ...

Co to jest duch chrzescijanski, Ty ciagle epatujesz antyklerykalizmem. Wiara czyni chrzescijanina. Skad wiesz ze mamy pusto we lbach. Twoj leb antyklerykalny czym jest wypelniony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza