Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
~~Ala niezalogowany
27 października 2017r. o 2:04
przykro mi , ze to się tak skończyło . Brak mi słów . Cofamy się w czasie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 6:09
Co za poje kraj nic postępu, a jak na zawodach ma startowa c w sutannie
~~Wierzacy niezalogowany
27 października 2017r. o 7:30
Nie wiem do końca kim jest Falco ale ma dużo racji bo wielu z was niestety nie wpisuje się w ramy zarówno Kościoła jak i samych zasad wiary
Czym jest wasza wiara jeśli styl pisania czy odnoszenia się do innych kłóci się z tym co staracie się podkreślać
Jeśli za waszymi słowami pójdą czyny wtedy wierzę że Bóg jest w was i wami kieruje
Mnie ten ksiądz w tym co robi absolutnie nie przeszkadza tak jak nie przeszkadza mi Falco jako antyklerykał
Ważne dla mnie jest to że nie mierzy każdego księdza jedną miarą
~~Mistrzo niezalogowany
27 października 2017r. o 7:41
Smutne jest to że kościół Katolicki blokuje pasje i hobby. Co jest złego w uprawianiu kulturystki i dbaniu o własne ciało i zdrowie. Z dnia na dzień coraz bardziej jestem przekonany o zacofaniu tej instytucji, przykre....
Niech ksiądz dalej robi swoje i nie patrzy się na to co ludzie powiedzą

Pozdrawiam :)
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 7:49
~~Mistrzo napisał(a): Smutne jest to że kościół Katolicki blokuje pasje i hobby. Co jest złego w uprawianiu kulturystki i dbaniu o własne ciało i zdrowie. Z dnia na dzień coraz bardziej jestem przekonany o zacofaniu tej instytucji, przykre....
Niech ksiądz dalej robi swoje i nie patrzy się na to co ludzie powiedzą

Pozdrawiam :)

Uprawianie kultyrystyki jest dowodem o postepowosci kosciola? Tylko znaczna mniejszosc w Polsce uprawia kulturystyke. Wiekszosc nie jest postepowa?
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 7:55
Szczerze mówiąc dla mnie upomnienie dla tego księdza jest niezrozumiałe. Kulturystyka jest dyscypliną sportu. Jeśli są księża którzy mogą chodzić po górach, uprawiać kolarstwo czy narty jak śp JP2 to co niby gorszącego jest w kulturystyce?
W moim odczuciu upomnienie powinni dostać księża z nadwagą wynikającą z grzechu obżarstwa i wystawnego trybu życia.
~~Młody Bóg niezalogowany
27 października 2017r. o 8:26
Pasją księdza powinno być jednak powołanie. Inni wyjeżdżają na misje pomagać ludziom. No a tu klatunia, rączusie itd.
Jak dla mnie występ meeega udany.
No ale na tym świecie i w tym kraju żyje jeszcze starsze pokolenie. Nasze mamy, ojcowie, babcie, dziadkowie, którym może się nie podobać kręcenie umięśnionym tyłeczkiem.
Przeprosiny jak najbardziej na miejscu.
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 8:30
a jednak zazdrość
dbanie o siebie to nie tylko o ducha w powszechnym tego słowa rozumieniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza