mir.ko napisał(a): caly zestaw tu ma 500 wart:) różnica kosmiczna
do pokoju w bloku to wystarczy 1/5 z tego
Może to i racja, ale wcale nie trzeba ustawiać potencjometr na full, i na tej jednej piątej czuć moc, ale i jakość. Jakość jest chyba tutaj najważniejsza :)
Co ciekawe starsze zestawy są trwałe i trzymają dobrą jakość przez wiele lat, przy codziennym użytkowaniu, także czasami warto zapłacić za jakość.
Pierwsze wrażenia? Wszystko pięknie zapakowane. Full kabli, do każdego łącza jaki ma monitor. Myślę, że wartość samych kabli to ponad setka, więc duży plus.
Stabilny, ciężki trójnóg, ze świetnie umiejscowioną rączką, ułatwiającą przenoszenie monitora. Sam monitor? Ogromny! Na pierwszy rzut oka :) Jutro montaż, postanowiłem jednak, że skorzystam z zakupionego osobno solidnego uchwytu przegubowego, który znacząco ułatwi w razie potrzeby dostęp do wszystkich gniazd, bez potrzeby przesuwania-przestawiania monitora. Krótko? Spektakularne cudo! :)
Pomijając polskie filmy, i dubbing co czasami bardzo mija się z oryginałem, albo napisy, albo lektor :) innej opcji nie ma. Ostatnio na Star Warsach specjalnie wybrałem napisy, i potem trochę żałowałem, bo chwilami umykały efekty 3D. Teraz wybiorę seans z dubbingiem, wiem kosztem oryginalnych dialogów, ale za to pełny odbiór efektów wizualnych.
A monitor? Zobaczę, jak będzie z dalszym użytkowaniem. Wstępnie warty polecenia :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.