Mirko rozumiem, sam lubię wolną przestrzeń w obudowie, ale zauważ jak zorganizowane jest chłodzenie. Od góry went, i oczywiście chłodzenie cieczą, więc sam ścisk właściwie nie ma znaczenia. Parametry maszyny za to tak :) Ale to kosztuje! Za chwilę mam nadzieje będzie w naszym zasięgu :)
mnie szlag trafial jak podlaczalem 4x sata w Mid Tower, chlodzenie cieczą szybko nie stanieje, to dobre dla tunningu, przeciez to ani dla mnie ani dla ciebie,
dzisiejsze wentylatory a to co bylo 10-15 lat temu to przepasc, a do tego dochodzi chlodzenie polpasywne
Dopisane 03.12.2017r. o godz. 23:29:
ja mam jak na foto [bez niebieskiego] sterowane przez plyte glowną do 26 dB , ale mozna do 40 zł sztuke zejsc o kilka nizej
Kampania? Taaak! Ze zwrotami akcji :) I dużo różnorodności po drodze. Wart ceny. Odważyłbym się powiedzieć, że to jedna z najlepszych g w moim zdobytym doświadczeniu na tym polu.
A pierwsze DOOMy pamiętasz? To była frajda :) I postęp w temacie. A teraz? Zobaczymy. Do tego tematu zawsze podchodzę sceptycznie i bez pośpiechu. Przeciwnie do wszystkich SW. Już mam zarezerwowanie bilety na seans 3D "Ostatni Jedi" :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.