Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowinki techniczne. Gadżety.

10114
#alter nieaktywny
3 grudnia 2017r. o 23:07
Mirko rozumiem, sam lubię wolną przestrzeń w obudowie, ale zauważ jak zorganizowane jest chłodzenie. Od góry went, i oczywiście chłodzenie cieczą, więc sam ścisk właściwie nie ma znaczenia. Parametry maszyny za to tak :) Ale to kosztuje! Za chwilę mam nadzieje będzie w naszym zasięgu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
3 grudnia 2017r. o 23:29
mnie szlag trafial jak podlaczalem 4x sata w Mid Tower, chlodzenie cieczą szybko nie stanieje, to dobre dla tunningu, przeciez to ani dla mnie ani dla ciebie,

dzisiejsze wentylatory a to co bylo 10-15 lat temu to przepasc, a do tego dochodzi chlodzenie polpasywne

Dopisane 03.12.2017r. o godz. 23:29:

ja mam jak na foto [bez niebieskiego] sterowane przez plyte glowną do 26 dB , ale mozna do 40 zł sztuke zejsc o kilka nizej

[img=1512340148_y5vvbfj.jpg]
10114
#alter nieaktywny
3 grudnia 2017r. o 23:30
Tylko pierwsza moja obudowa była midi, potem wszystkie BIG :) Doświadczenie uczy.

Wiesz na czym testowałem mój nowy monitor? SW btlfront2? :) Zakup zrobiłem w tym samym czasie :) Rewelacja.

315
#mir.ko nieaktywny
3 grudnia 2017r. o 23:39
single fajny ?
10114
#alter nieaktywny
4 grudnia 2017r. o 20:41
Kampania? Taaak! Ze zwrotami akcji :) I dużo różnorodności po drodze. Wart ceny. Odważyłbym się powiedzieć, że to jedna z najlepszych g w moim zdobytym doświadczeniu na tym polu.

Dopisane 04.12.2017r. o godz. 20:41:

:)

315
#mir.ko nieaktywny
4 grudnia 2017r. o 21:33
coś dla ciebie kolego :)

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/doom-vfr-juz-dostepny.html

ps. te autobusy z video niemcy już testują
10114
#alter nieaktywny
4 grudnia 2017r. o 21:37
A pierwsze DOOMy pamiętasz? To była frajda :) I postęp w temacie. A teraz? Zobaczymy. Do tego tematu zawsze podchodzę sceptycznie i bez pośpiechu. Przeciwnie do wszystkich SW. Już mam zarezerwowanie bilety na seans 3D "Ostatni Jedi" :)

315
#mir.ko nieaktywny
4 grudnia 2017r. o 22:07
może ci karta pociągnie dooma z zeszłego roku, niezła jazda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.