Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

7334
#zamosia nieaktywny
23 lipca 2011r. o 11:31
Witam. Na pewno nie polecam Pani Mączki. Przez ostatnie pól roku noszenia stałego aparatu na zębach przypominałam jej ze do najważniejszego dnia w moim życiu (wesele) muszę go zdjąć.Przypominałam o dacie podczas każdej wizyty. Pani zapewniała, ze nie będzie problemu, po czym na kilka dni przed ściągnięciem aparatu wyjechała na zagraniczne wakacje zostawiając mnie i mój aparat tak jak był. O wyjeździe dowiedziałam się w momencie, gdy chciałam potwierdzić wizytę. Na tempa musiałam szukać specjalisty, który mógłby mi pomóc. Rozumiem, że każdy ma prawo do urlopu, ale... złe wspomnienia o p. Mączce pozostaną.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aga niezalogowany
23 lipca 2011r. o 19:31
Ja na temat pani Maczki nie mam dobrego zdania potrakotowala moje dziecko zle . POLECAM panią Pasternak w Złotoryji .
~Agnieszka niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 14:52
A ja się cieszę, że moja Pani dr Magdalena Lew otwiera swoją praktykę w Bolesławcu i już nie będę musiała dojeżdżać do Wrocławia. Gabinet ma być na terenie jednostki wojskowej. Mi poleciła koleżanka ze studiów i ja też mogę polecić - na początek porządna diagnostyka w jakimś specjalnym programie komputerowym. Potem dostałam dokładny plan leczenia na piśmie! Fakt niektóre mechanizmy nie są tanie, ale nigdy nie byłam zaskakiwana i za wczasu ich zastosowanie było ze mną dyskutowane. Co najważniejsze efekty leczenia są już widoczne!
A.
~Endriu niezalogowany
27 września 2011r. o 19:25
A gdzie dokładnie przyjmuje ten ortodonta? Jakiś nume r telefonu do rejestracji?
~xxx21 niezalogowany
27 września 2011r. o 20:57
Właśnie mam zamiar wybrać się do jakiegoś dobrego ortodonty ze swoim 10-letnim synem i cieszę się bardzo, że temat ten został tu poruszony. W dalszym ciągu jednak mam wątpliwości kogo wybrać, aby nie zrazić dziecka. Czekam na dalsze porady, propozycje, numery telefonów i porady. Oby jak najszybciej. Dziękuje z góry. Jestem zainteresowana wyłącznie leczeniem na kasę chorych.
~Beata niezalogowany
27 września 2011r. o 21:08
Odradzała bym ci wizyty czy to u stomatologa czy ortodonty na kasę chorych szkoda dziecka i jego ząbków, niestety nie spotkałam się u nas w bolcu z dobrym lekarzem na kasę chorych , zrażą tylko dziecko i nie będzie wcale chciało chodzić do dentysty jak córka mojej siostry, a ja po leczeniu zębów na kasę chorych straciłam 2 zęby.
~Potrzebujący niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 5:48
To u kogo można w Bolcu dobrze założyć aparat i widzieć efekty ? Podajcie sprawdzone obecne namiary, bo mam wątpliwości do kogo się wybrać. Ważna jest i cena i efekt. Czy Damona ktoś u nas robi ?
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 7:17
www.ortodentico.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.