Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

7461
#juliaczka1 nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 7:25
Moja siostra nosi aparat damona,zakładała go u dr Mirosława Szymonka w Złotoryji.Jest to najlepszy ortodonta w okolicach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 9:11
Witam-ja zakładałam mojemu synowi aparat stały na ząbki u Pani Ośko na osiedlu kwiatowym.Nie powiem że wizyty mnie mało wynosiły bo bez stówki nawet nie szłam.Ale mój syn miał bardzo krzywe zęby i problemy z gryzem.Teraz ma proste i ładne ząbki i zgryz ok.Mogę polecić Panią Ośko.Dodam że mój syn zakładając aparat też miał 10 lat i leczyłam mu ząbki około1,5 roku.chociaż czas leczenia zależy od skrzywienia i innych rzeczy wiec u kogoś może to trwać krócej.Ja jestem zadowolona i mój syn tez.:)Sama się przekonałam że na tym nie ma co oszczędzać-fakt też mnie nie było stać bo nie zarabiałam fortuny ale jakoś odłozyłam ta stówke na wizyte i teraz nie żałuje.
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 9:12
~ja napisał(a): Monika Osko na pewno nie jest ortodonta, gdyz nie posiada specjalizacji w tym kierunku. Specjalista ortodonta jest dr Maczka na Kopernika.

I tu się nie zgodzę proszę najpierw uzyskać informacje a dopiero się wypowiadać.
~Beata niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 9:20
Moja córka nosi od roku aparat samoligaturujący i jest zadowolona, jest on lepszy od tych zwykłych, mniejszy bul , rzadsze wizyty i krótsze całkowite noszenie aparatu, a zakładała jej Pani Nowak, jak na razie wszystko OK.
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 11:17
w bolcu nie ma dobrych lekarzy !!
~mama niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 16:11
A ja polecam serdecznie Panią Chodakowską.Córka miała fatalny zgryz ząbki wyrosły jej poza łukiem,wyglądało to po prostu potwornie.W kwietniu pani ortodontka zaczęła leczenie a dziś ząbki są nie do poznania.Córka jest szczęśliwa i mimo metalowego uśmiechu, uśmiecha się pełną buzią i nie musi już się wstydzić.
~aparatka niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 16:49
Ja konkretnie mogę powiedzieć o sobie, bo noszę aparat zalożony u pani Nowak. Przed wizytą trochę się rozglądałam i ważna była też dla mnie cena. Stomadent przy recepcji ma cennik usług -również ortodoncji i jak ktoś się trochę orientuje w całości leczenia to po dodaniu wszystkich składowych (wizyty, wyciski, rtg, założenie separatorów,założenie aparatu,wymiana drutów itd.)cena leci w kosmos. Pani Ośko ma również ceny nie z tej ziemi- może dlatego ma "gwiazdy" na suficie, żeby pacjent przy zakładaniu aparatu wiedział za co płaci... U pani Nowak też jest cennik przed gabinetem i tak samo wie się, za co się płaci- ale ceny są do przyjęcia. Pani Nowak ma już spore doświadczenie, całą rzeszę pacjentów i nie mogę jej nic zarzucić. Każda wizyta przebiega profesjonalnie , miło i z humorem, efekty noszenia aparatu widzę świetne mimo iż nie należę do najmłodszej grupy pacjentów z aparatem. Osobiście polecam :)
~z lubania niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 20:36
Polecam m. szymonka- Złotoryja,miałam damona półprzezroczystego,nosiłam aparat 1,5 roku i tyle tez minęło jak go zdjęłam, wszysko ok było i jest,aparat malutki,fajnie wygladał na zebach, usmiech mam teraz hoolywodzki,super,polecam!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza