~~Marek napisał(a): Witam,
Po namowie koleżanki,która założyła aparat estetyczny udałem się do jednostki, tam przyjmuje pani dr Kowalska-Lew. Najpierw był szczegółowy wywiad, skierowanie na zdjęcia, modele z gipsu i szczegółowa analiza z wydrukiem z programu komputerowego !! Po czym Pani dr zaproponowała, że ze zwględu na wadę i wiek mój syn kwalifikuje się do leczenia aparatem na NFZ. Wprawdzie trzeba udać się do Wrocławia.... do szpitala wojskowego, gdzie jest umowa NFZ w celu wykoanania aparatu, ale dalej wizyty już u nas :) Po takim przyjęciu to moja żona zaczęła się zastanawiać nad aparatem dla siebie, niestety już tylko prywatnie ;) Mają jakąś stronę, ale nie pamiętam adresu, jak znajdę ulotkę to podam.
Mar.
~jk napisał(a): witam, szukam ortodonty dobrego gdzie założy mi aparat na wade zgryzu. mam wysyniete zebe troche do przodu ale proste i wysuwaja mi sie coraz bardziej, gdzie udac sie do dobrego nie strasznie drogiego ortodonty?
~koko napisał(a): Poszukuję namiary na ortodontę dla osoby dorosłej, np. Legnica, Lubin ewentualnie Wrocław. Kogo polecacie i jak wiecie jakie są ceny za wizytę, aparat ortodontyczny to napiszcie.
~mama napisał(a): czy leczył ktoś się u dr.Żołny w stomadencie?nam kazała usunąc dziecku 4 mleczaki przed załozeniem aparatu,dziecko ma 10 lat