Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestowali przed sądem
~~ niezalogowany
27 listopada 2017r. o 18:52
~~`` napisał(a):
~~ napisał(a):
~~`` napisał(a):
~~` napisał(a): Ci z flagą przed sądem to bezrobotni?
To niedługo będą bezrobotni

no i ty będziesz na nich robił :)
A ty w majty

no i znowu błysk intelektu :) trenujesz to gdzieś czy tak masz samo z siebie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2017r. o 19:06
protestować by protestować ?
przecież to głupie :) ważne jest to przeciwko czemu się protestuje a tego ...om nigdy nie przetłumaczysz jeden z drugim ...
oni widzą tylko sędziów ''na telefon'' i ''układy '' czy to kolesiowskie czy rodzinne ...
fakt że one istniały nie znaczy że teraz nie powstaną nowe i jest to tak pewne jak wynik 2+2
...y piszą że chcą zlikwidować ''kasty'' ? jakim trzeba być ograniczonym by teraz nie widzieć a raczej nie pisać że na naszych oczach powstają nowe ''pisowskie''
zmiany sędziów ,przenoszenie na inne stanowiska ,przenoszenie w stan spoczynku ,odwoływanie z dnia na dzień bez podania przyczyn i uzasadnień ...
to nie tworzenie swoich ,zależnych sądów ?
posłusznych ''przewodniej partii'' ?
skąd to znam ?
tworzenie aparatu policyjnego czy sędziowskiego w takim jak dzisiaj wydaniu to pierwsze kroki w stronę zastraszenia i upodlenia Polaka -obywatela
poddasz się ,będziesz siedział cicho damy ci spokój ,podniesiesz za wysoko głowę lub podniesiesz głos -''bereza'' ;)
kiedy ją zapełnimy żaden problem ...wybudujemy kolejna ...i kolejna
bo to nasz -''pisowski'' kraj i żadna tam ''europa '' nie ma prawa nam mówić co a raczej jak chcemy zmienić ...

powraca więc do mnie pytanie które zadają sobie od wielu lat
kochać ten kraj czy już jednak bardziej nienawidzić

wiem ,wiem pislanderzy ...
nie wysilajcie się bo ''powiewa mi ''wasze pisanie o zdrajcach ,komuchach i ''targowicy '' ...hahaha

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Haha niezalogowany
27 listopada 2017r. o 19:10
Popisz tak jeszcze a zakapują cię żeś element wywrotowy i oddadzą w łapy jakiegoś swojego piotrowicza
~~heheszki niezalogowany
27 listopada 2017r. o 19:37
~~ niezalogowany
27 listopada 2017r. o 19:58
~~heheszki napisał(a):

no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.

Zastosowana autokorekta

~~alf niezalogowany
27 listopada 2017r. o 19:58
Falko, nawet nie przypuszczasz jak Cię okradają bolesławieckie spółki i to z przyzwoleniem wymiaru sprawiedliwości za którym tak obstajesz.Błyśnij inteligencją i wymyśl inny sposób na czystkę tych zepsutych sędziów i prokuratorów spośród tych cacy a tacy zapewniam Cię istnieją.
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2017r. o 20:13
~~ napisał(a):
~~heheszki napisał(a):
no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.

napisałeś co chciałeś ale dlaczego w takiej formie?
musiałeś sobie ulżyć ? :)
czy to taki twój normalny ,codzienny język w komunikacji z innymi ludzmi ?
a teraz pomyśl ...wklejasz mi coś tam co to ma mnie ''zatkać '' a mnie zaciekawiło ...Rzepliński to powiedział ?
ten sam Rzepliński - sędzia który jest wg. pisowskich bredni tym z ''kasty'' ?
i on już w tamtych latach -czy czasem nie tych za PO -mówi o nieprawidłowościach ?
coś tu nie gra nie sądzisz?

więc pisz spokojniej ,bardziej myśląc czym chcesz ''rzucić '' w kogoś ...
mam ci przypomnieć jak Jaki usadowił tatusia w miejskiej spółeczce ?
a może napisać ci jak chce teraz pokrywać koszty reprywatyzacyjnych odszkodowań ...

facet -czytaj i pisz uważniej bo niezdrowe podniety szkodzą zdrowiu ...:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~alf niezalogowany
27 listopada 2017r. o 20:15
I jeszcze jedno. PO przez ładnych parę lat było przewodnią siłą narodu-miały media-wszystkie media wszelkie wpływy i mimo to wszystko w kraju upadało na pysk. Sądy dbały aby wszelkie afery były zamiatane pod dywan i aby dojenie nas przeciętniaków odbywało się zgodnie z ICH PRAWEM.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza