falco napisał(a):~~ napisał(a):~~heheszki napisał(a):
no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.
napisałeś co chciałeś ale dlaczego w takiej formie?
musiałeś sobie ulżyć ? :)
czy to taki twój normalny ,codzienny język w komunikacji z innymi ludzmi ?
a teraz pomyśl ...wklejasz mi coś tam co to ma mnie ''zatkać '' a mnie zaciekawiło ...Rzepliński to powiedział ?
ten sam Rzepliński - sędzia który jest wg. pisowskich bredni tym z ''kasty'' ?
i on już w tamtych latach -czy czasem nie tych za PO -mówi o nieprawidłowościach ?
coś tu nie gra nie sądzisz?
więc pisz spokojniej ,bardziej myśląc czym chcesz ''rzucić '' w kogoś ...
mam ci przypomnieć jak Jaki usadowił tatusia w miejskiej spółeczce ?
a może napisać ci jak chce teraz pokrywać koszty reprywatyzacyjnych odszkodowań ...
facet -czytaj i pisz uważniej bo niezdrowe podniety szkodzą zdrowiu ...:)
falco nie rób z siebie inteligenta , bo do niego jeszcze długo nie dorośniesz. Twoje wypowiedzi zataczają koło wokół tematu , czyli, o czymś gadasz , a ta twoja gadka na końcu prowadzi do oczernienia PISU . wiec zatrzymaj te swoje pedałenowe teorie i manipulacje dla lewaków .
a jeżeli o podniety chodzi , to daj swojemu psiakowi odpocząć bo go zajedziesz. Kiedyś ci już ktoś napisał że są kobiety jeszcze.
~~alf napisał(a): Falko, nawet nie przypuszczasz jak Cię okradają bolesławieckie spółki i to z przyzwoleniem wymiaru sprawiedliwości za którym tak obstajesz.Błyśnij inteligencją i wymyśl inny sposób na czystkę tych zepsutych sędziów i prokuratorów spośród tych cacy a tacy zapewniam Cię istnieją.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):~~ napisał(a):~~heheszki napisał(a):
no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.
napisałeś co chciałeś ale dlaczego w takiej formie?
musiałeś sobie ulżyć ? :)
czy to taki twój normalny ,codzienny język w komunikacji z innymi ludzmi ?
a teraz pomyśl ...wklejasz mi coś tam co to ma mnie ''zatkać '' a mnie zaciekawiło ...Rzepliński to powiedział ?
ten sam Rzepliński - sędzia który jest wg. pisowskich bredni tym z ''kasty'' ?
i on już w tamtych latach -czy czasem nie tych za PO -mówi o nieprawidłowościach ?
coś tu nie gra nie sądzisz?
więc pisz spokojniej ,bardziej myśląc czym chcesz ''rzucić '' w kogoś ...
mam ci przypomnieć jak Jaki usadowił tatusia w miejskiej spółeczce ?
a może napisać ci jak chce teraz pokrywać koszty reprywatyzacyjnych odszkodowań ...
facet -czytaj i pisz uważniej bo niezdrowe podniety szkodzą zdrowiu ...:)
Rzeplinski to powiedzial, ale kiedy PIS doszedl do wladzy odcina sie od tego co powiedzial. falco, a jaki jest twoj jezyk. De..bil, ma--to,, idi...ota to, sa najbardziej delikatny twoj jezyk, Zycenie smierci, zamkniecie w psychiatryku pewnych politykow to, nie jest jezyk nienawisci wg ciebie.