Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestowali przed sądem
~~ niezalogowany
27 listopada 2017r. o 20:21
falco napisał(a):
~~ napisał(a):
~~heheszki napisał(a):
no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.

napisałeś co chciałeś ale dlaczego w takiej formie?
musiałeś sobie ulżyć ? :)
czy to taki twój normalny ,codzienny język w komunikacji z innymi ludzmi ?
a teraz pomyśl ...wklejasz mi coś tam co to ma mnie ''zatkać '' a mnie zaciekawiło ...Rzepliński to powiedział ?
ten sam Rzepliński - sędzia który jest wg. pisowskich bredni tym z ''kasty'' ?
i on już w tamtych latach -czy czasem nie tych za PO -mówi o nieprawidłowościach ?
coś tu nie gra nie sądzisz?

więc pisz spokojniej ,bardziej myśląc czym chcesz ''rzucić '' w kogoś ...
mam ci przypomnieć jak Jaki usadowił tatusia w miejskiej spółeczce ?
a może napisać ci jak chce teraz pokrywać koszty reprywatyzacyjnych odszkodowań ...

facet -czytaj i pisz uważniej bo niezdrowe podniety szkodzą zdrowiu ...:)

falco nie rób z siebie inteligenta , bo do niego jeszcze długo nie dorośniesz. Twoje wypowiedzi zataczają koło wokół tematu , czyli, o czymś gadasz , a ta twoja gadka na końcu prowadzi do oczernienia PISU . wiec zatrzymaj te swoje pedałenowe teorie i manipulacje dla lewaków .

a jeżeli o podniety chodzi , to daj swojemu psiakowi odpocząć bo go zajedziesz. Kiedyś ci już ktoś napisał że są kobiety jeszcze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2017r. o 20:38
~~alf napisał(a): Falko, nawet nie przypuszczasz jak Cię okradają bolesławieckie spółki i to z przyzwoleniem wymiaru sprawiedliwości za którym tak obstajesz.Błyśnij inteligencją i wymyśl inny sposób na czystkę tych zepsutych sędziów i prokuratorów spośród tych cacy a tacy zapewniam Cię istnieją.

sorki alf bo przeoczyłem ...
ależ ja dobrze zdaję sobie sprawę z tych złodziejskich praktyk ...przykład?
ostatnio dla zasady powiedziałem w wodociągach co myślę o ich rozliczeniach za wodę i to co myślę o ich odczytach z głównego licznika ...dla mnie mój licznik i jego wskazania są podstawą do płacenia za wodę ...
każda ''spółka'' miasta nas okrada ...w mniej lub bardziej bezczelny sposób ale taka jest prawda
czy prawo na to pozwala? oczywiście że nie tylko problem jest w tym że spółek bronią armie prawników a szarego ''nowaka '' już nie ..tak było ,jest i tak będzie
dlatego nie pisz mi że obstaję za sądami bo nigdzie na forum nie znajdziesz mojego wpisu gdzie jestem za sądami w takiej formie jak obecna ...
pisowskie sądy nic nie zmienią jak również sędziowie z pisowskiego nadania ...
i tu jest mój sprzeciw dla upolitycznienia sądów chociaż zmiana tego jest cholernie ciężka bo zawsze będą na nich naciski ...
gdzie jest pewne rozwiązanie?...no właśnie ...
jest na to pewna nadzieja przy niezależnej grupie ławników :)
nie żadne 3/5 czy 3/4 tylko idealna równowaga ...
tak powinno być od sądu najniższej instancji po Sąd Najwyższy ...

niestety tak nie będzie ...musi być zachowana pisowska przewaga bo inaczej któremuś z sędziów lub prokuratorów mogło by wpaść do głowy by kogoś z nich posadzić na ławie oskarżonych ...
znasz jakiś ostatni przypadek by kogoś z pisu skazano ?..a co tam skazano :)
ukarano ....
nie -rozpisywano się o posłance PO jadącej zbyt szybko ... zapomniano że Antonio też niewąsko pociskał a o ''broszce'' to już nawet nie chcę pisać ...

pisowskie sądy to upadek polskiego sądownictwa ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
27 listopada 2017r. o 20:45
obadamy jak wejdzie nowe prawo i adrian podpisze je razem ze "skargą nadzwyczajną" ...wiecie ...y co to jest ?
będzie można cofnąć każdy wyrok - czyli jak 10 lat temu wygrałeś z zenkiem a zenek przez te 10 lat został pisem to już przegrałeś :) oddasz mu to co wygrałeś, plus to czego się dorobiłeś, plus odsetki od tego wszystkiego i zostaniesz :) czarnuchem takim jakiego nienawidzisz :)

bezdomnym uchodźcą we własnym kraju...sorki nie we własnym bo zenek załatwi ci deport do Syrii :)

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2017r. o 20:55
tak ,to prawda ...:)dzisiaj jeden z drugim widzą przed nosem ''marchewkę '' ale to co nad plecami -''kij'' - jest dla niech niezauważalny ...
do czasu kiedy im spadnie na plecy ...hahaha

ciekawe że emem umilkł a przecież to u niego na krakowskim Rynku dobitnie co myśli o takim ''reformowaniu ''powiedział Zoll
dlaczego pis chce tak szybko bo do świąt załatwić sprawę sądów ?
dlaczego nie podda tego zgodnie z zasadą demokracji - o tym ktoś wczoraj pisał nie wiedząc jednocześnie czym jest demokracja hahaha- pod referendum ...
takich ''dlaczego '' jest coraz więcej i chyba dlatego szykują się kolejne protesty ...
...y -największe lawiny zaczynają się zawsze od maleńkiego kamyczka ...
kiedy ruszy zmiecie was ...hahaha

Zastosowana autokorekta

~~rozbawiony niezalogowany
27 listopada 2017r. o 20:57
Czy choć jeden lub jedna z protestujących wie przeciwko jakiej ustawie protestują przeciwko jakim zapisom czy po prostu są zwykła szarą masa którą wykorzystuje pseudointeligencja żeby zatrzymać swoje cieple posadki?
~~ niezalogowany
27 listopada 2017r. o 21:01
falco napisał(a):
~~ napisał(a):
~~heheszki napisał(a):
no i co FALCO lewalko zatkało kakao, poierdo......l głupoty jeszcze. dziwny czlowiek ie , jestes tak samo zgniły jak te sądy.

napisałeś co chciałeś ale dlaczego w takiej formie?
musiałeś sobie ulżyć ? :)
czy to taki twój normalny ,codzienny język w komunikacji z innymi ludzmi ?
a teraz pomyśl ...wklejasz mi coś tam co to ma mnie ''zatkać '' a mnie zaciekawiło ...Rzepliński to powiedział ?
ten sam Rzepliński - sędzia który jest wg. pisowskich bredni tym z ''kasty'' ?
i on już w tamtych latach -czy czasem nie tych za PO -mówi o nieprawidłowościach ?
coś tu nie gra nie sądzisz?

więc pisz spokojniej ,bardziej myśląc czym chcesz ''rzucić '' w kogoś ...
mam ci przypomnieć jak Jaki usadowił tatusia w miejskiej spółeczce ?
a może napisać ci jak chce teraz pokrywać koszty reprywatyzacyjnych odszkodowań ...

facet -czytaj i pisz uważniej bo niezdrowe podniety szkodzą zdrowiu ...:)

Rzeplinski to powiedzial, ale kiedy PIS doszedl do wladzy odcina sie od tego co powiedzial. falco, a jaki jest twoj jezyk. De..bil, ma--to,, idi...ota to, sa najbardziej delikatny twoj jezyk, Zycenie smierci, zamkniecie w psychiatryku pewnych politykow to, nie jest jezyk nienawisci wg ciebie.
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2017r. o 21:01
ale po co pytasz?
mogłeś iść i osobiście zapytać ...

zapisy ustaw są w sieci ,zawsze można doczytać to co się nie podoba ...;)
tobie zapewne wszystko się podoba dlatego taki ''rozbawiony '' jesteś ...hahaha

~~Rednex niezalogowany
27 listopada 2017r. o 21:02
W kraju rządzony totalitarnie grupka ludzi wykazała się ogromną odwagą i postanowiło protestować . Nie boją się aresztu, wywalenia z pracy , wilczego biletu na uczelni, siadania na odwróconym taborecie, sciechy zdrowia, armatek wodnych. Cześć im i chwała. Ich imiona powinny być wyryte na murach dla potomnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza