falco napisał(a): mam prośbę ...
proszę mnie nie wciągać w jakieś pańskie ''gierki'' jaka jest kolejna z tym że to mnie się może wydawać ''upośledzenie '' SE
to pan wyciąga po raz wtóry niczym nie podparte ''opinie ''
niczym oprócz pańskich osobistych fantazji
co ja myślę o S E. ..
.NIE POTRZEBUJE ANI OPIEKI ANI POPARCIA BO SAM DOSKONALE SOBIE DAJE Z WAMI PISOWCAMI RADĘ ...
i nie pisz mi tu pan o ''szacunku'' bo nie raz daliście tu jego przykłady do tych którzy są do was w opozycji ...
co ja myślę o ''pałowaniu'' ?
ano to że jeśli wychodzi tłum na ulicę by protestować to zawsze jest z drugiej strony ''władza'' a ta zawsze czując osuwający się ''grunt'' pozwoli na ''pałowanie ''
nigdy tego nie popierałem i nie będę popierał ...pieprzenie że kiedyś tamta ''władza'' strzelała do górników to czyste polityczne ''zagranie '' bo dzisiejsza też się przed tym nie cofnie widząc narastające protesty ...
zwłaszcza mając takiego swojaka jak ''płaszczak ''
kto dzisiaj słyszał o JEDNYM procesie jakie to ten niby minister zapowiadał w stosunku do tych ''faszyzujących '' ?
nie było i nie będzie ...
pisowskie państwo kwitnie ale dzięki temu prawo i praworządność umiera ...
ileż buty musi mieć w sobie klecha -pedofil piszący o ''łaskę '' do prezydenta ...
ileż ''wiary '' musi mieć w sobie ten proboszcz piszący list poparcia w sprawie uwolnienia koleżki ...
ile są warte pisowskie sądy niedługo się przekonamy bo ile jest warte to pisowskie państwo już wielu Polaków doskonale wie ...
Trybunał ?...co to za ''twór''?
gdzie w nim równowaga sił ?..rządzić siłowo każdy potrafi ale to już nie jest demokracja zresztą kiedy ona tu w tym kraju była ?
napisz mi tu pan czy znasz w dziejach Polski jakiś okres prawdziwej demokracji ?
może Wiosna Ludów?...hahahaha
~~ napisał(a):falco napisał(a): mam prośbę ...
proszę mnie nie wciągać w jakieś pańskie ''gierki'' jaka jest kolejna z tym że to mnie się może wydawać ''upośledzenie '' SE
co ja myślę o S E. ..
.NIE POTRZEBUJE ANI OPIEKI ANI POPARCIA BO SAM DOSKONALE SOBIE DAJE Z WAMI PISOWCAMI RADĘ ...
i nie pisz mi tu pan o ''szacunku'' bo nie raz daliście tu jego przykłady do tych którzy są do was w opozycji ...
ano to że jeśli wychodzi tłum na ulicę by protestować to zawsze jest z drugiej strony ''władza'' a ta zawsze czując osuwający się ''grunt'' pozwoli na ''pałowanie ''
nigdy tego nie popierałem i nie będę popierał ...pieprzenie że kiedyś tamta ''władza'' strzelała do górników to czyste polityczne ''zagranie '' bo dzisiejsza też się przed tym nie cofnie widząc narastające protesty ...
kto dzisiaj słyszał o JEDNYM procesie jakie to ten niby minister zapowiadał w stosunku do tych ''faszyzujących '' ?
ileż buty musi mieć w sobie klecha -pedofil piszący o ''łaskę '' do prezydenta ...
ileż ''wiary '' musi mieć w sobie ten proboszcz piszący list poparcia w sprawie uwolnienia koleżki ...
ile są warte pisowskie sądy niedługo się przekonamy bo ile jest warte to pisowskie państwo już wielu Polaków doskonale wie ...
gdzie w nim równowaga sił ?..rządzić siłowo każdy potrafi ale to już nie jest demokracja zresztą kiedy ona tu w tym kraju była ?
napisz mi tu pan czy znasz w dziejach Polski jakiś okres prawdziwej demokracji ?
może Wiosna Ludów?...hahahaha
Widac, ze nie dajesz rady. Uciekasz od argumento. PO-PSL strzelalo do gornikow to jest fakt. Ty taki fakt bagatelizujesz i uciekasz w jakies argumenty nie majace z tym faktem nic wspolnego. Napisz w jakim kraju czy panstwie byl okres prawdziwej demokracji. Moze "gogli" beda ci pomocne. A juz wiem, okresem prawdziwej demokracji dla ciebie byla demokracja proletariatu.
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ależ ty lubisz pierdzielić bez składu ...
ja niczego tu nie ''bagatelizuję '' tylko traktuję jako odnośnik by robić dzisiaj wszystko by takie coś się nie powtórzyło ...
facet - nie pierwszy raz ''władza '' strzelała do robotników
w tym przypadku górników ...sięgnij głębiej w historię a przekonasz się że takich ''incydentów'' było wiele ,wiele więcej ...
...owate''gebelsiki '' wtłoczyły ci do główki o górnikach i tak to będziesz niczym ''mantrę '' powtarzał do śmierci? facet -strzelanie ''władzy'' do robotników tonie tylko Gdańsk czy Radom ...
ale co ty wiesz....hahaha
i znowu kolejna twoja ''ucieczka'' -pytam o to byś napisał i okresie demokracji w Polsce a ty co robisz?
Aja pytam wskaz mi panstwo gdzie byla lub jest prawdziwa demokracja? Za czasow PISu nie bedzie strzelania do robotnikow. Badz spokojny o to.
nie odpowiadasz zadając mnie to pytanie ...
facet -marsz do książek ...hahaha
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): mam prośbę ...
co ja myślę o S E. ..
może Wiosna Ludów?...hahahaha -Panie Falco ja zadałem pytanie nie Panu i nie prosiłem o odpowiedź. Proszę dokładnie czytać wtrącił się Pan nieproszony i wstęp w Pańskim wykonaniu troszkę śmieszny .Zamydla Pan dyskusję wrzucając kilka kwestii naraz , obraża Pan sędziów tak jak cała opozycja , jest mała grupa sędziów popierających jedną lub drogą opcje a Pan łub wszystkich do jednego worka - pisowskie sądy - pisowskie państwo to jest to co powtarzacie aż do znudzenia . Trybunał był dobry gdy było 14 -stu sędziów mianowanych przez PO , jest zły gdy jest po siedmiu poza tym zgadzam się co to za twór ? .Nie przesadzajmy z siłowym rządzeniem , nie wiem jak Pan ale ja pamiętam siłowe rządzenie lata 1960-70-80 , po 1989 r. nie widzę żadnego okresu żadnego rządu który mógłbym porównać do rządów PZPR -. Demokracja – system rządów i forma sprawowania władzy, w których źródło władzy stanowi wola większości obywateli. Obecnie powszechną formą ustroju demokratycznego jest demokracja parlamentarna. Jeżeli przyjąć tą formułę to po 1989 r. tak z tym że z wypaczeniami w nie których latach , nie będę się nad tym rozwodził bo dla Pana będą co zrozumiałe inne lata dla mnie inne .
~~J23 napisał(a): Ten człowieczek M21 ma wszystkich w domu?
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~J23 napisał(a): Ten człowieczek M21 ma wszystkich w domu?
A ty masz?
To czy ja mam to . u ..j cię obchodzi .