falco napisał(a):M21W2 napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Pęknięta opona to domena I narciarza RP a szczeble są atrybutem karakana. Pora ukrócić antypolski pisowski nierządGdzie byłeś gdy Polaków 13-stego grudnia pod wodzą Jaruzelskiego zaatakował prawdziwy antypolski nierząd . .
a gdzie ty byłes kiedy podczas ostatniego marszu ''niepodległości''''płaszczakowa'' milicja wyciągała opozycjonistów z tłumu wożąc ich z komendy na komendę bez spisanego protokołu zatrzymania ...
gdzie ty byłeś kiedy nierozgarnięci ''patrioci '' pod okiem ''płaszczakowekj '' milicji wrzeszczeli ''biała rasa ''
i nie pisz mi tu że t były ''incydenty'' albo nie powtarzaj mi tu bredni ''płaszczaka '' że wszędzie było spokojnie i bezpiecznie ...
długo wam ...y będę to przypominał ...długo ...
:]
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?- Nie przypominam sobie brudzia z Panem - z takimi nie pijam - Niech Pan żyje w swoim świecie nie szuka zwady nie będę komentował Pańskiego bełkotu Panie Ćwierć -inteligent - dobrej nocy i dużo zdrowia bo nerwy Panu puszczają a to zła oznaka - pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację .
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?
''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.
– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.
– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.
– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...
to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...
czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?
jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...
a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)
falco napisał(a):M21W2 napisał(a):falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?- Nie przypominam sobie brudzia z Panem - z takimi nie pijam - Niech Pan żyje w swoim świecie nie szuka zwady nie będę komentował Pańskiego bełkotu Panie Ćwierć -inteligent - dobrej nocy i dużo zdrowia bo nerwy Panu puszczają a to zła oznaka - pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację .
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?
''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.
– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.
– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.
– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...
to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...
czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?
jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...
a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)
falco napisał(a): co ty nie powiesz ...
kiedy w końcu zacytujesz swojaków ?
masz opory?...hahaha
falco napisał(a):- To nie było pytanie do Pana San Escobar nie potrzebuje opiekuna - jest pełnoletni , chyba że Pan uważa że jest upośledzony lub coś wie o tym to rozumiem Pański wolontariat . Przecenia Pan moje możliwości , mimo to odpowiem Panu na pytanie bo widziałem transmisję i słyszałem te okrzyki , też nazwałbym ich nierozgarnięci a nawet użyłbym mocniejszych słów i patrioci jak Pan w cudzysłowie . Jeżeli był Pan świadkiem wyciągania opozycjonistów z tłumu to dlaczego ich nie wsparł , wielu pisze Falco dowody ja nie proszę bo i tak ich nie otrzymam . Piszę per Pan przez szacunek ale jak Pan woli przejść na ty - zgoda - Lucjan jestem lat 67 .Falko a powiedz mi co myślisz o pałowaniu na marszu w 2014 r. i obecności niemieckich narodowców,regularnych bitwach między Policją a nimi , wiesz myślę że lepiej że wozili niż mieliby tak postępować jak za czasów Sienkiewicza od ośmiorniczek .M21W2 napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Pęknięta opona to domena I narciarza RP a szczeble są atrybutem karakana. Pora ukrócić antypolski pisowski nierządGdzie byłeś gdy Polaków 13-stego grudnia pod wodzą Jaruzelskiego zaatakował prawdziwy antypolski nierząd . .
a gdzie ty byłes kiedy podczas ostatniego marszu ''niepodległości''''płaszczakowa'' milicja wyciągała opozycjonistów z tłumu wożąc ich z komendy na komendę bez spisanego protokołu zatrzymania ...
gdzie ty byłeś kiedy nierozgarnięci ''patrioci '' pod okiem ''płaszczakowekj '' milicji wrzeszczeli ''biała rasa ''
i nie pisz mi tu że t były ''incydenty'' albo nie powtarzaj mi tu bredni ''płaszczaka '' że wszędzie było spokojnie i bezpiecznie ...
długo wam ...y będę to przypominał ...długo ...
:]
Zastosowana autokorekta