Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło złożyła rezygnację
~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 14:29
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~San Escobar napisał(a): Pęknięta opona to domena I narciarza RP a szczeble są atrybutem karakana. Pora ukrócić antypolski pisowski nierząd
Gdzie byłeś gdy Polaków 13-stego grudnia pod wodzą Jaruzelskiego zaatakował prawdziwy antypolski nierząd . .

a gdzie ty byłes kiedy podczas ostatniego marszu ''niepodległości''''płaszczakowa'' milicja wyciągała opozycjonistów z tłumu wożąc ich z komendy na komendę bez spisanego protokołu zatrzymania ...
gdzie ty byłeś kiedy nierozgarnięci ''patrioci '' pod okiem ''płaszczakowekj '' milicji wrzeszczeli ''biała rasa ''
i nie pisz mi tu że t były ''incydenty'' albo nie powtarzaj mi tu bredni ''płaszczaka '' że wszędzie było spokojnie i bezpiecznie ...

długo wam ...y będę to przypominał ...długo ...

:]

A gdzie ty byles jak opozycja totalna nosila trasperenty z szubienica dal PiSowcow.
Skakales z radosci, a teraz chcesz zeby wystrzelano do PISowcow.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 14:32
http://www.pch24.pl/morawiecki---premier-od-zadluzania-polakow-i-dominacji-panstwa--,56718,i.html
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2017r. o 14:43
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?

''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.

– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.

– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.

– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...

to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...

czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?

jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...

a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)
- Nie przypominam sobie brudzia z Panem - z takimi nie pijam - Niech Pan żyje w swoim świecie nie szuka zwady nie będę komentował Pańskiego bełkotu Panie Ćwierć -inteligent - dobrej nocy i dużo zdrowia bo nerwy Panu puszczają a to zła oznaka - pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację .

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 14:49
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?

''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.

– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.

– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.

– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...

to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...

czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?

jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...

a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)
- Nie przypominam sobie brudzia z Panem - z takimi nie pijam - Niech Pan żyje w swoim świecie nie szuka zwady nie będę komentował Pańskiego bełkotu Panie Ćwierć -inteligent - dobrej nocy i dużo zdrowia bo nerwy Panu puszczają a to zła oznaka - pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację .

Tobie nerwy juz dawno puscily. Oznaka jest uzywanie pieknych slow: id..iota, ma..tol, de...bil, gl...ab, puste lby....
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2017r. o 14:52
co ty nie powiesz ...

kiedy w końcu zacytujesz swojaków ?

masz opory?...hahaha

~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 14:54
falco napisał(a): co ty nie powiesz ...

kiedy w końcu zacytujesz swojaków ?

masz opory?...hahaha

A ty zacyruj Morawieckiego i osmiorniczki. Masz opory?
14240
M21W2
9 grudnia 2017r. o 15:03
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~San Escobar napisał(a): Pęknięta opona to domena I narciarza RP a szczeble są atrybutem karakana. Pora ukrócić antypolski pisowski nierząd
Gdzie byłeś gdy Polaków 13-stego grudnia pod wodzą Jaruzelskiego zaatakował prawdziwy antypolski nierząd . .

a gdzie ty byłes kiedy podczas ostatniego marszu ''niepodległości''''płaszczakowa'' milicja wyciągała opozycjonistów z tłumu wożąc ich z komendy na komendę bez spisanego protokołu zatrzymania ...
gdzie ty byłeś kiedy nierozgarnięci ''patrioci '' pod okiem ''płaszczakowekj '' milicji wrzeszczeli ''biała rasa ''
i nie pisz mi tu że t były ''incydenty'' albo nie powtarzaj mi tu bredni ''płaszczaka '' że wszędzie było spokojnie i bezpiecznie ...

długo wam ...y będę to przypominał ...długo ...

:]
- To nie było pytanie do Pana San Escobar nie potrzebuje opiekuna - jest pełnoletni , chyba że Pan uważa że jest upośledzony lub coś wie o tym to rozumiem Pański wolontariat . Przecenia Pan moje możliwości , mimo to odpowiem Panu na pytanie bo widziałem transmisję i słyszałem te okrzyki , też nazwałbym ich nierozgarnięci a nawet użyłbym mocniejszych słów i patrioci jak Pan w cudzysłowie . Jeżeli był Pan świadkiem wyciągania opozycjonistów z tłumu to dlaczego ich nie wsparł , wielu pisze Falco dowody ja nie proszę bo i tak ich nie otrzymam . Piszę per Pan przez szacunek ale jak Pan woli przejść na ty - zgoda - Lucjan jestem lat 67 .Falko a powiedz mi co myślisz o pałowaniu na marszu w 2014 r. i obecności niemieckich narodowców,regularnych bitwach między Policją a nimi , wiesz myślę że lepiej że wozili niż mieliby tak postępować jak za czasów Sienkiewicza od ośmiorniczek .

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2017r. o 15:33
mam prośbę ...
proszę mnie nie wciągać w jakieś pańskie ''gierki'' jaka jest kolejna z tym że to mnie się może wydawać ''upośledzenie '' SE
to pan wyciąga po raz wtóry niczym nie podparte ''opinie ''
niczym oprócz pańskich osobistych fantazji
co ja myślę o S E. ..
.NIE POTRZEBUJE ANI OPIEKI ANI POPARCIA BO SAM DOSKONALE SOBIE DAJE Z WAMI PISOWCAMI RADĘ ...

i nie pisz mi tu pan o ''szacunku'' bo nie raz daliście tu jego przykłady do tych którzy są do was w opozycji ...
co ja myślę o ''pałowaniu'' ?
ano to że jeśli wychodzi tłum na ulicę by protestować to zawsze jest z drugiej strony ''władza'' a ta zawsze czując osuwający się ''grunt'' pozwoli na ''pałowanie ''
nigdy tego nie popierałem i nie będę popierał ...pieprzenie że kiedyś tamta ''władza'' strzelała do górników to czyste polityczne ''zagranie '' bo dzisiejsza też się przed tym nie cofnie widząc narastające protesty ...
zwłaszcza mając takiego swojaka jak ''płaszczak ''

kto dzisiaj słyszał o JEDNYM procesie jakie to ten niby minister zapowiadał w stosunku do tych ''faszyzujących '' ?
nie było i nie będzie ...
pisowskie państwo kwitnie ale dzięki temu prawo i praworządność umiera ...
ileż buty musi mieć w sobie klecha -pedofil piszący o ''łaskę '' do prezydenta ...
ileż ''wiary '' musi mieć w sobie ten proboszcz piszący list poparcia w sprawie uwolnienia koleżki ...

ile są warte pisowskie sądy niedługo się przekonamy bo ile jest warte to pisowskie państwo już wielu Polaków doskonale wie ...
Trybunał ?...co to za ''twór''?

gdzie w nim równowaga sił ?..rządzić siłowo każdy potrafi ale to już nie jest demokracja zresztą kiedy ona tu w tym kraju była ?

napisz mi tu pan czy znasz w dziejach Polski jakiś okres prawdziwej demokracji ?
może Wiosna Ludów?...hahahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza