~Buraczkowy Wilec niezalogowany 1 lutego 2018r. o 16:18
Brawo Ve-to, brawo Pani Joanno, to ważny , Brawo Sąd Bolesławiecki, Brawo Pan sędzia. niemal najlepszy i na....yj adwokat musiał przełknąć to co usłyszał od Sądu
~~Bladożółty Nachyłek niezalogowany 1 lutego 2018r. o 16:45
Byłem na rozprawie. Byłem świadkiem "ataku" pana zastępcy na Stowarzyszenie "VE-TO". Byłem świadkiem wystąpienia Pani prezes Zarządu Stowarzyszenia Joanny Świder, było wystąpienie doktorskie w obronie demokracji i wolności słowa. Z wystąpieniem tym nie poradził sobie ani pan burmistrz ani jego adwokat pana burmistrza. Uzasadnienie Pana Sędziego nie pozostawiało złudzeń ,że jest to koniec zabawy sądami. Koniec "kneblowania" ludziom ust i używania Sądów jako straszaka.
Fajnie ,że Stowarzyszenie nie było samo w tej sprawie. Był Pan radny Mucha ,który od lat walczy o prawdę w lokalnej polityce. Może to początek ZDROWEGO RUCHU DEMOKRATYCZNEGO ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.