Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stowarzyszenie VE-TO wygrało z Jancelewiczem
~~Brunatnożółta Trzykrotka niezalogowany
5 lutego 2018r. o 22:42
~Złocistożółty Ogórecznik napisał(a): Cytując panią z wywiadu wiedza była powszechnie dostępna na BIPie

Ale wie wiem buta i arogancja....

Ty 3C jesteś nie do zajechania tylko powiedz czy będziesz dalej taki lojalny jak Relich przegra wybory.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarna Fortegilla niezalogowany
6 lutego 2018r. o 10:43
MYŚLĘ ,ŻE POSTANOWIENIE SĄDU W BOLESŁAWCU W SPRAWIE UMORZENIA TEJ SPRAWY TO JEST PIERWSZY I TO PRZEŁOMOWY KROK ABY SĄDY WPŁYNĘŁY NA USTAWODAWCÓW ABY TE SPRAWY DOTYCZĄCE SUBIEKTYWNYCH ODCZUĆ W Y R Z U C I Ć Z SĄDÓW KARNYCH. JEST TO BUBEL PRAWNY ODSTAJĄCY OD NOWEJ, DRAPIEŻNEJ RZECZYWISTOŚCI . NADUŻYWANA INSTYTUCJA ,KTÓRA SŁUŻY GŁÓWNIE DO WALK POLITYCZNYCH. TO UZASADNIENIE NA PEWNO TRAFI NA RĘCE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI I PROKURATORA GENERALNEGO I MYŚLĘ ,ŻE PRZYCZYNI SIĘ DO ZMIAN W TYM ZAKRESIE. MYŚLĘ , ŻE VETO TEGO DOPILNUJE.
~Złotawobrązowa Lawenda niezalogowany
6 lutego 2018r. o 11:15
dobrze prawisz, jeżeli ludz jest w porządku to nic nie musi się obawiać
~~Złotoruda Rozplenica niezalogowany
6 lutego 2018r. o 13:47
Może się zdarzyć również sytuacja, że komuś się coś nie podoba.

Jeżeli uważam, że jestem ok, to wyjaśniam i tłumaczę, bo wszelkie próby stawania okoniem źle o mnie świadczą. Od razu jest podejrzenie, że mam coś za uszami.
~~Cyklamenowa Lewizja niezalogowany
6 lutego 2018r. o 19:43
~~Czarna Fortegilla napisał(a): MYŚLĘ ,ŻE POSTANOWIENIE SĄDU W BOLESŁAWCU W SPRAWIE UMORZENIA TEJ SPRAWY TO JEST PIERWSZY I TO PRZEŁOMOWY KROK ABY SĄDY WPŁYNĘŁY NA USTAWODAWCÓW ABY TE SPRAWY DOTYCZĄCE SUBIEKTYWNYCH ODCZUĆ W Y R Z U C I Ć Z SĄDÓW KARNYCH. JEST TO BUBEL PRAWNY ODSTAJĄCY OD NOWEJ, DRAPIEŻNEJ RZECZYWISTOŚCI . NADUŻYWANA INSTYTUCJA ,KTÓRA SŁUŻY GŁÓWNIE DO WALK POLITYCZNYCH. TO UZASADNIENIE NA PEWNO TRAFI NA RĘCE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI I PROKURATORA GENERALNEGO I MYŚLĘ ,ŻE PRZYCZYNI SIĘ DO ZMIAN W TYM ZAKRESIE. MYŚLĘ , ŻE VETO TEGO DOPILNUJE.

Ludzie jeszcze za Komuny nauczyli się jednego paskudnego nawyku to co państwowe to można w majestacie prawa rozkradać ,pilnują tylko swojej własności ,Znam przypadki gdzie zaradny sąsiad kradł prąd z klatki schodowej za przyzwoleniem sąsiadów ,tylko ,że sąsiedzi nie byli świadomi ,że dzięki temu wszystkim podnosi się czynsz.
~Fioletowy Złotokap niezalogowany
6 lutego 2018r. o 20:02
Hahaha,bo polak potrafi.
~~Srebrna Śnieguliczka niezalogowany
6 lutego 2018r. o 21:54
~~Brunatnożółta Trzykrotka napisał(a):
~Złocistożółty Ogórecznik napisał(a): Cytując panią z wywiadu wiedza była powszechnie dostępna na BIPie

Ale wie wiem buta i arogancja....

Ty 3C jesteś nie do zajechania tylko powiedz czy będziesz dalej taki lojalny jak Relich przegra wybory.

3cTy lepiej zacytuj swojego kłamliwego dygnitarza .
~~Kremowy Bratek niezalogowany
7 lutego 2018r. o 10:02
Teraz ludziki zależni od burmistrza opluwają Weto ale przyjdą takie czasy ,że będą mówili było takie stowarzyszenie które patrzało na rączki rządzącym jednak było niesłusznie obrzydzane ,Zapamiętajcie ludzie budżet gminy jest własnością mieszkańców a nie burmistrza i jego zastępcy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy