~Mahoniowa Pęcherznica napisał(a): W tajemnicy nie wskazał drogi do psychiatry z objawami mani?
Zastosowana autokorekta
~~Niebieskawy Mikołajek napisał(a):~~Brunatnopopielaty Kosaciec napisał(a):~~Posiwiały Mikołajek napisał(a):
GDZIE JEST NOWIUŚKA SKODA SUPERB KUPIONA ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW !
Rozmawiałem z jedną/ jednym z pracowników Urzędu Gminy i powiedziano mi ,że bardzo ryzykuje udzielając mi tej informacji ale Skoda jest po kolizji i burmistrz jeździ autem zastępczym czarnym Passatem na lubuskich numerach .
~~Szarozielony Dyptam napisał(a):~~Niebieskawy Mikołajek napisał(a):~~Brunatnopopielaty Kosaciec napisał(a):~~Posiwiały Mikołajek napisał(a):
GDZIE JEST NOWIUŚKA SKODA SUPERB KUPIONA ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW !
Rozmawiałem z jedną/ jednym z pracowników Urzędu Gminy i powiedziano mi ,że bardzo ryzykuje udzielając mi tej informacji ale Skoda jest po kolizji i burmistrz jeździ autem zastępczym czarnym Passatem na lubuskich numerach .
:):):):):):) ludzie skąd wy się bierzecie???? to przestaje być śmieszne, a robi się straszno!
~Wrzosowa Magnolia napisał(a): Jak macie troskę o mienie gminy to wniosek do Gminy o info publiczne.
Lepiej ujadać na forum i pytać się w piekarni o gwoździe......
Ps każdy może mieć kolizję nawet kilka jak ma pecha i dużo jeździ...
Przykład wasz POwski marszałek.
~Wrzosowa Magnolia napisał(a): I dumni jesteście? Co z tego wynika? Co wnosi do wspólnoty samorządowej prócz niepotrzebnych nerwów i napinania się?
Jaki jest cel prócz zrobienia fotki na korytarzu sądu...?