Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Władysław Frasyniuk zakuty w kajdany
~~Brunatnoceglasty Czarny niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:07
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Skuli go bo się go boją! Blisko państwa policyjnego jesteśmy?

boją? hehehe... skuli go bo wyraźnie pokazał w Warszawie że rękoczyny wobec policjantów to jego specjalność....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoceglasty Czarny niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:11
Ale i tak jesteśmy państwem słabym - czy ktoś czepia się Wałęsę krzywoprzysięstwo? Albo pierwszy złodziej Warszawy? Tak nie zachowuje się silne państwo...
~~Groszkowy Wiesiołek niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:12
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Skuli go bo się go boją! Blisko państwa policyjnego jesteśmy?[/c
Bo takie procedury gamoniu wprowadzili POpaprańcy ustawą w 2013
, Sami sobie zgotowali ten los :)
POznaj swoich POpaprańców
~Kakaowa Pelargonia niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:18
Frasyniuka skuli ci którzy dostali odprawy za śmierć Igora Stachowiaka
~~Mlecznobiały Miłek niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:25
~~Brunatnoceglasty Czarny napisał(a):
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Skuli go bo się go boją! Blisko państwa policyjnego jesteśmy?

boją? hehehe... skuli go bo wyraźnie pokazał w Warszawie że rękoczyny wobec policjantów to jego specjalność....

A widziałeś żeby kogoś uderzył ,rzucili się na gościa jak hieny ale źle trafili.

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnobrązowa Kolczurka niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:30
Najważniejsze, żeby sąd mu dał rok paki za to co zrobił. To nie sarkazm. Jestem za ostrą, dotkliwą karą dla Frasyniuka. Odechce mu się. PRZESTĘPCY DO PAKI !!!
~~Mlecznobiały Miłek niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:40
~~Ciemnobrązowa Kolczurka napisał(a): Najważniejsze, żeby sąd mu dał rok paki za to co zrobił. To nie sarkazm. Jestem za ostrą, dotkliwą karą dla Frasyniuka. Odechce mu się. PRZESTĘPCY DO PAKI !!!

Jeżeli jego mieli by zamknąć na rok do paki, to ciebie dożywotnio na 100 lecia .
~~Malachitowy Maczek niezalogowany
14 lutego 2018r. o 18:44
Przecztałem wszystkie wypowiedzi i jestem przerażony . Na 17 stron znalazłem 2,3 sensowne wypowiedzi . Skala głupoty i niepamięci mnie załamuje. Mam 50 lat i doskonale pamiętam czasy i metody jakie stosowały ówczesne,komunistyczne służby. To wróciło.Wszystkie idiotyczne i hejterskie wypowiedzi są anonimowe . Apeluję do administratorów o niepublikowanie anonimów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza