Najpierw, żeby była jasność:
- nie głosowałem na PIS,
- nie będę głosować na PIS,
- mam w głębo.. du... program 500+ bo jest coś totalnie idiotycznego,
- a wogóle nigdy nie zagłosuję na PIS bo przedewszytkim jest to partia mocno lewicowa, czyli taka co to uważa, rolą PAŃSTWA jest dać ciemnej tuszczy kawał kiełbasy, wczasy i np 500+ i dobry sylwester z elpasito i wtedy ta tłuszcza będzie szczęśliwa.
ale...
należy jednak uszanować wybór Polaków. I jeśli ktoś kocha i szanuje demokrację to powinien to rozumieć. Ja tak szczerze to tej demokracji nienawidzę bo nigdy nie wierzyłem w świat w której panuje dyktatura większej głupiej części społeczeństwa. Ale jednak żyjemy w tej zas..nej demokracji i kto nie szanuje demokratycznie wybranego rządu... nawet tak głupiego jak PIS ... to znaczy, że jeszcze bardziej nienawidzi demokracji odemnie.
Zatem Pan Frasyniuk powinien zaakceptować, że żyje w najgłupszym ustroju tego świata. On zresztą siedział w więzieniu za walkę o ten ...ny ustrój.
A teraz skoro żyje w tym ustroju to niech się podporządkuje mu posłusznie.
I za to, że uderzył policjanta powinien według mnie siedzieć, albo zapłacić przynajmniej solidną karę finansową czy choćby w czynie społecznym wyczyścić kilka kibli w centrum Wrocławia.
Pogódź się Panie Frasyniuk, że Polacy wybrali PIS !!! Ja już się pogodziłem godzinę po jego wybraniu!
Pogódź się Pan z tym, że pańscy koledzy z PO to byli tacy maksymalni poparań..y, że nawet PIS ich już pokonał w wyborach. Bo oni przynajmiej nie wpuścili do tego wspaniałego kraju terrorystów, jak chciała to zrobiła ta niemiecka partia.
Pogódź się Pan! chyba walczył Pan o demokrację!
Zastosowana autokorekta