~~Butelkowe Parzydło napisał(a): Przecież to nie jest żaden "światowid" tylko portrety dwóch pierwszych władców polski Mieszka I i Bolesława Chrobrego (ociec i syn) oraz ich żona/matka Dobrawa Czeska. Co więcej - na posągu jest godło naszego kraju i to w koronie (nie wiem jak to za PRL przeszło). Więc nie ma co utyskiwać, że to jakiś pogański posąg tylko trzeba było przeczytać test (w którym jest napisane to co ująłem powyżej) a nie tylko nagłówek.
emem napisał(a): Brawo! Swietna decyzja i dobrze, ze zrobi go M Grobelny!
~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):emem napisał(a): Brawo! Swietna decyzja i dobrze, ze zrobi go M Grobelny!
Noooo!
To teraz już mam pewność że inicjatywa jest ok, skoro popiera ja taki autorytet.
Szkoda że to poparcie to takie bez żadnych argumentów. No ale nie ma co marudzić. Z takimi AUTORYTETAMI przecież się nie dyskutuje.
Bernard napisał(a):~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):emem napisał(a): Brawo! Swietna decyzja i dobrze, ze zrobi go M Grobelny!
Noooo!
To teraz już mam pewność że inicjatywa jest ok, skoro popiera ja taki autorytet.
Szkoda że to poparcie to takie bez żadnych argumentów. No ale nie ma co marudzić. Z takimi AUTORYTETAMI przecież się nie dyskutuje.
Powiem ci, że sam swego czasu miałem dość krytyczny stosunek, z różnych względów, do naszego etatowego artysty BOK MCC.
Ale potem zobaczyłem go przy pracy, zobaczyłem jego pracę, zobaczyłem jego działania w ramach Pleneru... i nabrałem szacunku. I tak mi zostało.
Bernard napisał(a):~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):emem napisał(a): Brawo! Swietna decyzja i dobrze, ze zrobi go M Grobelny!
Noooo!
Powiem ci, że sam swego czasu miałem dość krytyczny stosunek, z różnych względów, do naszego etatowego artysty BOK MCC.
Ale potem zobaczyłem go przy pracy, zobaczyłem jego pracę, zobaczyłem jego działania w ramach Pleneru... i nabrałem szacunku. I tak mi zostało.
~~Ametystowy Pomidor napisał(a): zostawić pomnik na miejscu w gdzie sał do tej pory . nie kombinować !!!!