Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzisiaj dzień bez mięsa
~Grynszpanowy Dąb niezalogowany
20 marca 2018r. o 9:05
Jestem wierzący " po staremu" i w każdy piątek nie jadam mięsa. Nie wynika to z tego, ze mi brakuje na mięso. Czy ktoś to nagłośni w mediach ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
20 marca 2018r. o 9:17
~Grynszpanowy Dąb napisał(a): Jestem wierzący " po staremu" i w każdy piątek nie jadam mięsa. Nie wynika to z tego, ze mi brakuje na mięso. Czy ktoś to nagłośni w mediach ???

Tutaj jest parę ciekawych spostrzeżeń m.in. na temat kształtowania diety przez kościół:
https://www.arte.tv/pl/videos/058227-049-A/weganizm-nowa-ideologia/

bobrzanie.pl
~~Ciemnozielony Śnieżnik niezalogowany
20 marca 2018r. o 9:20
~Grynszpanowy Dąb napisał(a): Jestem wierzący " po staremu" i w każdy piątek nie jadam mięsa. Nie wynika to z tego, ze mi brakuje na mięso. Czy ktoś to nagłośni w mediach ???

Ja jestem bardzo za mięsem , stać mnie na chabaninę i ją spożywam , staram się żeby każdego dnia w moim menu było mięso . Nie mniej dzisiaj w tym wyniosłym dniu powstrzymam się , na śniadanie będą parówki .
~~Morelowa Lilia niezalogowany
20 marca 2018r. o 9:24
oh ci wstrętni zjadacze mięsa!! a tak na poważnie- może zaproponować dzień bez cukru, fast food czy produktów wysokoprzetworzonych? To chyba niszczy nasze zdrowie a nie mięso ( np dziczyzna)
~~Ciemnoróżowy Cedr niezalogowany
20 marca 2018r. o 9:33
Zlitujcie się, niech i lewacy mają jeden dzień w roku swój post.
29
Bernard
20 marca 2018r. o 10:03
~~Ciemnoróżowy Cedr napisał(a): Zlitujcie się, niech i lewacy mają jeden dzień w roku swój post.

A dlaczego lewacy?

bobrzanie.pl
~~Brunatnoczerwona Serduszka niezalogowany
20 marca 2018r. o 10:20
Bernard napisał(a):
~~Ciemnoróżowy Cedr napisał(a): Zlitujcie się, niech i lewacy mają jeden dzień w roku swój post.

A dlaczego lewacy?

Bo wszystko to czego nie obejmują ciasne móżdżki pisdzielców należy do tzw. lewactwa.
29
Bernard
20 marca 2018r. o 10:29
~~Brunatnoczerwona Serduszka napisał(a):
Bernard napisał(a):

A dlaczego lewacy?

Bo wszystko to czego nie obejmują ciasne móżdżki pisdzielców należy do tzw. lewactwa.

A czym się różnisz, pisząc "ciasne móżdżki pisdzielców" od ludzi myślących że jak ktoś nie je mięsa to jest "lewakiem"???

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!