Bernard napisał(a):~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a): Widzę, że należysz do tych, co wszystko z czym się nie zgadzają, muszą nazwać lewacką rewolucję.
Ja nawet nie muszę się zastanawiać co jest lewackie a co nie jest. Wystarczy mi jeden rzut oka kto w pierwszym szeregu niesie transparenty z hasłami.
Powinniście założyć z kolegami szaliki na twarze, wsadzić sobie race gdzie tam lubicie i rozpędzić to lewacko-wegańsko-proislamsko-gejowskie towarzystwo na cztery wiatry.
~~Brązowa Szarotka napisał(a): Powinniście założyć z kolegami szaliki na twarze, wsadzić sobie race gdzie tam lubicie i rozpędzić to lewacko-wegańsko-proislamsko-gejowskie towarzystwo na cztery wiatry.
~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):~~Brązowa Szarotka napisał(a): Powinniście założyć z kolegami szaliki na twarze, wsadzić sobie race gdzie tam lubicie i rozpędzić to lewacko-wegańsko-proislamsko-gejowskie towarzystwo na cztery wiatry.
Ja jako zjadacz mięsa nie mam problemu z agresją. Niech sobie to dziwne towarzystwo maszeruje ze swoimi hasłami. Ich prawo. Niech lepiej w ten sposób rozładują swoją agresję (wynik bezmięsnej diety) niżby mieli komuś do gardła skakać.
We mnie poplecznika swoich idei raczej nie znajdą.
~~Jasnoturkusowy Kroplik napisał(a): Gdzie można kupić kawałek tej świni na przedmieściach ze zdjęcia ? Po co ma bezproduktywnie latać po Bolcu.
~~Ceglastoczerwona Lantana napisał(a): wszystkie mięsożerne zabijają i żrą mięso, tak jak roślinożerne żrą rośliny, czyli organizmy również żywe... mówiąc inaczej wszystko to co żywe żywi się tylko tym co żywe.... az tu naraz 21 w którym odwieczni ulepszacze swiata (nie wyszło im w 20w - H. i S. spie....ł wszystko) każą żreć mięsożernym żywić się roślinkami.... idź pan w h... wywrotowcu jeden
~~Złocistorudy Złotokap napisał(a): Z postury kolega Bernard na weganina, czy choćby wegetarianina, nie wygląda...