Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek
~Kakaowy Grab niezalogowany
21 marca 2018r. o 15:30
Macie racje zap...ajcie bo drzewo jak widzi prawidłowo jadącego kierowcę wtedy wybiega na drogę i łapie stopa na klatę.Serio musicie uważać bo korniki do tego grożą bronią.Serio,serio.
A tak poważnie.Mi akurat takie stojące przy drodze drzewo uratowało czery litery.Gdybym celowo na nie się nie wtoczyła(mniejsze zło bo oblodzona gòrka więc bez szansy na inne całkowite zatrzymanie) wbiłabym się na drogę z pierwszeństwem wpros pod tira.Aż tak jednak mi auta nie uszkodziło więc to drzewo tu musiało być
bardzo agresywne,że tak zaatakowało.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szara Karagana niezalogowany
21 marca 2018r. o 15:33
~Kakaowy Grab napisał(a): Macie racje zap...ajcie bo drzewo jak widzi prawidłowo jadącego kierowcę wtedy wybiega na drogę i łapie stopa na klatę.Serio musicie uważać bo korniki do tego grożą bronią.Serio,serio.
A tak poważnie.Mi akurat takie stojące przy drodze drzewo uratowało czery litery.Gdybym celowo na nie się nie wtoczyła(mniejsze zło bo oblodzona gòrka więc bez szansy na inne całkowite zatrzymanie) wbiłabym się na drogę z pierwszeństwem wpros pod tira.Aż tak jednak mi auta nie uszkodziło więc to drzewo tu musiało być
bardzo agresywne,że tak zaatakowało.

Brawo za głos rozsądku !
~~Turkusowa Bylica niezalogowany
21 marca 2018r. o 15:36
Prawdopodnie Łukasz Sz. Brata samochód moje kondolencje
~Bladoróżowy Mamutowiec niezalogowany
21 marca 2018r. o 16:01
Patryk.... szok
~Mlecznoróżowy Len niezalogowany
21 marca 2018r. o 16:04
Tragedia straszna....:(
~Miedziany Powój niezalogowany
21 marca 2018r. o 16:08
To nieżle musiał popierdalac ze tak auto wyglada
~Ciemnożółta Magnolia niezalogowany
21 marca 2018r. o 16:18
noga z gazu,ot co.
~Ciemnoniebieski Cis niezalogowany
21 marca 2018r. o 17:20
Wolnej jedziesz. Dalej zajedziesz. Podobno młodość musi się wyszaleć. I to są tego konsekwencje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!