~~Bławatny Pieris napisał(a): ~Błękitnawy Grujecznik napisał(a): Nagrody oddali, kasa na konwój z naszych podatków wydana. Trza jeździć, choćby bez celu i sensu. Hipokryzja po aferach z czasów PO sięga zenitu. Warto zapamiętać kto tam z Bc się kręcił. Wstyd i wiochę to wy robicie.
A gdzie koalicjant PO z ratusza? Nie wspiera? :D
A gdzie oddali - ja słyszałam że przekazują Caritasovi czyli moje podatki bez mojej zgody dalej płyną szerokim strumieniem w objęcia kościołą. A teraz tak: pani anders odda za przeloty do synusia w stanach, pani broszka odda za wykorzystywanie wojskowych samolotów do celów prywatnych - ja z pracy wracam własnym transportem, pan kaczyński odda za utrzymywanie ochrony - to tez moje podatki. Za to zabrakło podatków na leczenie dzieci po przeszczepach, zabrakło pieniędzy na leki dla wcześniaków. Ogarnij się albo zastanów czy za 3 zł warto pchać ten kraj w to pisowskie szambo
Ile ty płacisz podatku krezusie? Twoje podatki nawet na waciki kopacz nie wystarczały, więc kopaczowa musiała sama sobie dać nagrodę, jak była marszałkiem. To samo z aferami PO, musieli kraść, bo twoje podatki to było dla nich mało. Więc przestań kwiczeć, PO to nie pomoże i tak do koryta nie wrócą.