Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Konwój Wstydu" w Bolesławcu
~~Perłowoszara Męczennica niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:09
~~Bławatny Pieris napisał(a):
~Błękitnawy Grujecznik napisał(a): Nagrody oddali, kasa na konwój z naszych podatków wydana. Trza jeździć, choćby bez celu i sensu. Hipokryzja po aferach z czasów PO sięga zenitu. Warto zapamiętać kto tam z Bc się kręcił. Wstyd i wiochę to wy robicie.
A gdzie koalicjant PO z ratusza? Nie wspiera? :D

A gdzie oddali - ja słyszałam że przekazują Caritasovi czyli moje podatki bez mojej zgody dalej płyną szerokim strumieniem w objęcia kościołą. A teraz tak: pani anders odda za przeloty do synusia w stanach, pani broszka odda za wykorzystywanie wojskowych samolotów do celów prywatnych - ja z pracy wracam własnym transportem, pan kaczyński odda za utrzymywanie ochrony - to tez moje podatki. Za to zabrakło podatków na leczenie dzieci po przeszczepach, zabrakło pieniędzy na leki dla wcześniaków. Ogarnij się albo zastanów czy za 3 zł warto pchać ten kraj w to pisowskie szambo

Ile ty płacisz podatku krezusie? Twoje podatki nawet na waciki kopacz nie wystarczały, więc kopaczowa musiała sama sobie dać nagrodę, jak była marszałkiem. To samo z aferami PO, musieli kraść, bo twoje podatki to było dla nich mało. Więc przestań kwiczeć, PO to nie pomoże i tak do koryta nie wrócą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:14
Mówimy o aktualnej sytuacji, może przyjrzycie się premiom prezesom lokalnych spółek, to też jest konwój wstydu!
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:25
Gdzie Policja za jeżdżenie po chodniku? Zwykły obywtael zaraz by dostał po du..pie, a tu proszę... nie ruszają bo gdyby ruszyli to pisowski reżim. Wstyd dla policji bo o tym jełopie co tak zajechał nie wspomnę.
~~Rudy Berberys niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:27
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Gdzie Policja za jeżdżenie po chodniku? Zwykły obywtael zaraz by dostał po du..pie, a tu proszę... nie ruszają bo gdyby ruszyli to pisowski reżim. Wstyd dla policji bo o tym jełopie co tak zajechał nie wspomnę.

człowiek człowiekowi wilkiem (pis uczy podp..erdal..a na swoich komuna wróciła towarzyszu )
~~Trawiasta Cebula niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:39
wstyd to pisać że pisowskie złodziejstwo to jest OK bo inni tez kradli
hańba to głosować na pis
~~Kasztankowy Modrzew niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:48
przepraszam bardzo ,a za czyje pieniądze PO wynajeło te bilbordy?może z własnych oszczędności?robią Qrwa cyrk za pieniądze podatnika.
~~Pomarańczowobrązowy Bieluń niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:55
~~Trawiasta Cebula napisał(a): wstyd to pisać że pisowskie złodziejstwo to jest OK bo inni tez kradli
hańba to głosować na pis

PIS postępuje zgodnie z obowiązującym prawem, w przeciwieństwie do złodziei z po.
~~Żółtopomarańczowy Zaślaz niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:57
Złodzieje przyganiają złodzieją ..wstyd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo