Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmierć przyszła bardzo szybko
~Biała Sośnica niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:22
Bardzo delikatnie powiedziane Bo mają nas głęboko w dupie obojętnie gdzie by się nie udał po pomoc. Znam to z własnego doświadczenia. CO TO SIĘ DZIEJE?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwony Driakiew niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:24
Tak się składa, że leżałam w tym samym czasie co Pani Maria na oddziale chirurgicznym. Złego słowa nie mogę powiedzieć na personel ani lekarzy. Wręcz przeciwnie - bardzo pomocni, cudowni ludzie.
A jeżeli chodzi o Panią Marię, widać było że coś ją boli. Jednak gdy przychodził lekarz zapytać jak się czuje, cały czas twierdziła, że dobrze i że nic już jej nie dolega. Nie wiem, być może chciała wyjść do domu. To my (pacjentki z sali) mówiłyśmy lekarzom, że Pani Maria cały czas jęczy z bólu, ale nie chce się przyznać lekarzom ani pielęgniarkom. Bardzo ciężko jest leczyć pacjenta, który nie chce współpracować. Po drugie - Pani Maria miała zakaz spożywania posiłków innych, niż przeznaczone w Jej diecie. Niestety, jakieś ciotki czy kuzynki które się pojawiały bezkrytycznie "podkarmiały" Panią Marię jedzeniem, które przynosiły. Mimo protestów innych pacjentek (było nas 6 w sali), rodzina odwiedzająca jakby nie rozumiała, że to bardzo szkodzi Pani Marii !!!
Leżałam z Panią Marią przez 3 dni w szpitalu ale syn nie odwiedził mamy ani razu...
Bardzo współczuję rodzinie, bo jest to wielka strata. Ale nie można za wszystko winić szpitala.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:27
Nie denerwujcie się ludziska. Niedługo będzie nowiutki pumptruck za blisko 20 baniek :) tam se chorych zawoźcie.
Panie Prezydencie - brawo!
~Konopna Budleja niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:39
w tym szpitalu to same dziadostwo pracuje brud i smrud i chamstwo pielengniarki i lekaze popijaja kawke i ciasteczka i maja gdzies pacjenta wzywasz pielengniarke to przyjdzie za godzine jak skonczy kawke pic i jeszcze bedzie miala cos do powiedziena ludzie przychodza w ciezkim wstanie a wychodza w tragicznym ten szpital to wykańcza ludzi do trumny
~Bladolawendowy Klon niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:43
U mnie w rodzinie była podobna sytuacja... Bart z córką jeździł trzy razy do szpitala w Bolesławcu, mówił do lekarzy że coś jest nie tak z córką, cały czas wymiotuje, nie chce jeść i skarży sie na ból brzucha a lekarze stwierdzili że to jelitówka. Z dnia na dzień było coraz gorzej i za każdym razem jak przyjeżdżali do szpitala odsyłali ich do domu, jak przyjechali za trzecim razem to pielęgniarki z wielkimi pretęsjaki zawołały lekarza aby zbadał mała i po zbadaniu jednak okazało sie że coś jest nie tak z jej brzuchem i skierowali ją do chirurga tylko że chirurg szedł na parogodzinną operacje i kazali im czekać... Brat zabrał córkę z tamtąd i pojechał do Legnicy, okazało sie że mała ma rozlany wyrostek i Lekarz ze szpitala w Legnicy powiedział do nich że gdyby poczekali by jeszcze trochę to córka zmarła by im na rękach.
Tak właśnie leczą lekarze w Bolesławcu!
~Konopna Budleja niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:55
moja babcia byla w tym szpitalu przyjeli ja w ciezkim stanie ze skierowaniem od lekaza oczywiscie bo bez skierowania nie przyjmuja weszla do szpitala o wlasnych silach y wypisano ja ze szpitala i wyjechala na wuzku bo nie byla w stanie o wlasnych silach wyjsc co lekasz stwierdzil stan bardzo dobry babcia mdlala na korytazu z braku sil i pielengniarka tempem zuwia szla krzyczac do mnie nie krzycz zaras przyjde i ja na korytarzu z babcia umierajaca w mych wrekach wypisali babcie ze szpitala i na drugi dzień zmarla i oni wiecznie maja wytlumaczenie dupy se zawsze oczyszcza a tylu ludzi przez nich za...na pomoc zmarlo może w końcu sie ktos tym burdelem zainteresuje bo tego dziadostwa co tam jest nie mozna nazwac szpitalem

Zastosowana autokorekta

~~Rudawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:56
Prosze Pania ja mieszkam za granica dlatego nie bylem w stanie odwiedzic Mamy w szpitalu.A jezeli chodzi o dokarmie to Ciocia dala Jej pare krakersow i kuzynka pol suchej bulki.Ciocia sie moze z Pania spotkac i skonfrontowac zadnej reakcji pacjentow nie bylo.Owoce zabrala spowrotem bo Mama powiedziala,ze jej nie wolno.
~~Bury Ostrokrzew niezalogowany
13 kwietnia 2018r. o 10:59
No i znowu winne... "ruskie".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza