Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Rudożółty Modrzew niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 20:23
~~Ceglana Krokosmia napisał(a):
~Rdzawy Zawciąg napisał(a): Gwarantuje już dzisiaj ze moja rodzina odda na Panią głos czyli 6 głosów już Pani ma. Trzymam kciuki i bede namawiała dalej wszystkich tych którzy mogą oddać głos.

Ja osobiście załatwię 166 głosów tej Pani ,starczy już nieudolnych rządów obecnej ekipy bolesławieckiej pora wybierać swoich .

No to ładnie zaczynacie "załatwianiem" głosów :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglana Krokosmia niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 21:39
~~Rudożółty Modrzew napisał(a):
~~Ceglana Krokosmia napisał(a):
~Rdzawy Zawciąg napisał(a): Gwarantuje już dzisiaj ze moja rodzina odda na Panią głos czyli 6 głosów już Pani ma. Trzymam kciuki i bede namawiała dalej wszystkich tych którzy mogą oddać głos.

Ja osobiście załatwię 166 głosów tej Pani ,starczy już nieudolnych rządów obecnej ekipy bolesławieckiej pora wybierać swoich .

No to ładnie zaczynacie "załatwianiem" głosów :(

Naucz czytać się ze zrozumieniem, nikt tu nie mówi o kupowaniu głosów tylko o przekonaniu mieszkańców żeby zagłosowali na nowe rozdanie i poprowadzeniu gminy w prawidłowym kierunku,
~Pomarańczowy Orlik niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:03
Podobno ona chce przyjąć uchodźców do gminy
~~Siny Szafirek niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:07
~Pomarańczowy Orlik napisał(a): Podobno ona chce przyjąć uchodźców do gminy

Nienormalny jesteś. Co jeszcze wymyślicie? Kosmitów też chce przyjąć?
~~Sinoniebieska Bylica niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:17
~Pomarańczowy Orlik napisał(a): Podobno ona chce przyjąć uchodźców do gminy

Podobno to twój pryncypał kazał to napisać.
~Pomarańczowy Orlik niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:29
Co? Jak ona sprowadzi uchodźców to ja się wyprowadzam z Norogrodzca
~Czarniawa Katalpa niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:32
Nie wchodząc w samą treść i ocenę wypowiedzi p. Świder ani rządów obecnego burmistrza, poziom wywiadu jest mocno poniżej zera. Po kilku pierwszych pytaniach można od razu zaobserwować, że portal bolec jest bardzo subiektywny, stronniczy co bardzo źle o was świadczy. Jeśli deklarujecie się portalem informacyjnym, to OBIEKTYWIZM i bezstronność powinny być stawiane na pierwszym miejscu. Świder zadaje pytanie a "reporter" odpowiada, hahaha :) "źle Ci się tutaj żyje? Aj tak źle zle, a Pani to zmieni? Tak ja to zmienię, bo będę gadac z ludźmi.. Manipulacja pełną gębą :)
~~Pomarańczowoczerwony Żylistek niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 22:36
~Pomarańczowy Orlik napisał(a): Co? Jak ona sprowadzi uchodźców to ja się wyprowadzam z Norogrodzca

Z tego co słyszałam to Panią Joannę popiera PIS a oni są przeciwni sprowadzaniu uchodźców więc się nie martw ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza