Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Szarobrunatna Choina niezalogowany
13 sierpnia 2018r. o 22:02
W sąsiedniej gminie wrony zwracają, za tym tęsknisz to nie daleko aby tam zamieszkać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnokasztanowy Pieris niezalogowany
13 sierpnia 2018r. o 22:23
~Szarobrunatna Choina napisał(a): W sąsiedniej gminie wrony zwracają, za tym tęsknisz to nie daleko aby tam zamieszkać

A w twojej dziurze psy du-pami szczekają .
~~Ceglastoczerwony Kosmos niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 12:19
No to wiadomo kiedy wybory. Teraz czekamy na program tej Pani. Tylko żeby nie był taki ogólnikowy: Wszyscy będą szczęśliwi, bogaci, będę rozmawiała ze wszystkimi, zapanuje pokój, będę pomagała potrzebującym, głodnych nakarmię...
~~Karmazynowa Cieszynianka niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 12:53
~~Ceglastoczerwony Kosmos napisał(a): No to wiadomo kiedy wybory. Teraz czekamy na program tej Pani. Tylko żeby nie był taki ogólnikowy: Wszyscy będą szczęśliwi, bogaci, będę rozmawiała ze wszystkimi, zapanuje pokój, będę pomagała potrzebującym, głodnych nakarmię...

No to mamy już zwolennika.
Zacytuję polityków rządzących :" WYSTARCZY NIE ... ŚĆ."
~~Bladofioletowa Ułudka niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 15:05
~~Karmazynowa Cieszynianka napisał(a):
~~Ceglastoczerwony Kosmos napisał(a): No to wiadomo kiedy wybory. Teraz czekamy na program tej Pani. Tylko żeby nie był taki ogólnikowy: Wszyscy będą szczęśliwi, bogaci, będę rozmawiała ze wszystkimi, zapanuje pokój, będę pomagała potrzebującym, głodnych nakarmię...

Z tego co słyszałam to kandydatka na Burmistrza startuje z Listy PIS oraz popierana jest przez Solidarną Polskę oraz Bolesławiecki IMPULS ,Na pewno była by lepszym Burmistrzem od obecnego który jest wypalony i popierany przez kolesi z Powiatu .
~~Ceglastoczerwony Kosmos niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 16:25
~~Bladofioletowa Ułudka napisał(a):

Z tego co słyszałam to kandydatka na Burmistrza startuje z Listy PIS oraz popierana jest przez Solidarną Polskę oraz Bolesławiecki IMPULS ,Na pewno była by lepszym Burmistrzem od obecnego który jest wypalony i popierany przez kolesi z Powiatu .

Nie interesuje mnie przez kogo jest popierana, mam to gdzieś, liczy się tylko to co chce zrobić dla gminy. Obecnego Burmistrza już poznałem, teraz czekamy co ta Pani będzie miała do zaoferowania.
~Różowy Orlik niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 16:36
Popierana przez PiS i SLD?
Trzeba być gospodarzem a nie partyjnole układanki.
Ja jestem na nie.
~~Bladofioletowa Ułudka niezalogowany
14 sierpnia 2018r. o 16:39
~~Ceglastoczerwony Kosmos napisał(a):
~~Bladofioletowa Ułudka napisał(a):

Nie interesuje mnie przez kogo jest popierana, mam to gdzieś, liczy się tylko to co chce zrobić dla gminy. Obecnego Burmistrza już poznałem, teraz czekamy co ta Pani będzie miała do zaoferowania.

Myślę ,że dużo więcej i lepiej od obecnego ,Relich przez ostatnie 4 lata nie zrobił jednego zebrania z mieszkańcami ,nie spytał co mieszkańcy potrzebują co by chcieli ulepszyć w swojej miejscowości .Dalej mamy nieoświetlone wioski, brak chodników drogi gminne nieoznakowane i wysokie opłaty za wodę i ścieki .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza