~~Ceglastoczerwony Kosmos napisał(a): ~~Bladofioletowa Ułudka napisał(a): ~~Karmazynowa Cieszynianka napisał(a): ~~Ceglastoczerwony Kosmos napisał(a): No to wiadomo kiedy wybory. Teraz czekamy na program tej Pani. Tylko żeby nie był taki ogólnikowy: Wszyscy będą szczęśliwi, bogaci, będę rozmawiała ze wszystkimi, zapanuje pokój, będę pomagała potrzebującym, głodnych nakarmię...
No to mamy już zwolennika.
Zacytuję polityków rządzących :" WYSTARCZY NIE ... ŚĆ."
Z tego co słyszałam to kandydatka na Burmistrza startuje z Listy PIS oraz popierana jest przez Solidarną Polskę oraz Bolesławiecki IMPULS ,Na pewno była by lepszym Burmistrzem od obecnego który jest wypalony i popierany przez kolesi z Powiatu .
Nie interesuje mnie przez kogo jest popierana, mam to gdzieś, liczy się tylko to co chce zrobić dla gminy. Obecnego Burmistrza już poznałem, teraz czekamy co ta Pani będzie miała do zaoferowania.
Myślę ,że dużo więcej i lepiej od obecnego ,Relich przez ostatnie 4 lata nie zrobił jednego zebrania z mieszkańcami ,nie spytał co mieszkańcy potrzebują co by chcieli ulepszyć w swojej miejscowości .Dalej mamy nieoświetlone wioski, brak chodników drogi gminne nieoznakowane i wysokie opłaty za wodę i ścieki .