~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem
~Ciemnopopielata Begonia napisał(a): No kto mógł donieść;)
Ci co obrażają innych, zaglądają ludziom do portfela a tak naprawdę g... wno robią;)
Dziekujemy Wam, ze dzięki Wam był problem z prądem podczas dożynek, dziekujemy ze cały czas donosicie do Insektora Nadzoru w Bc i co nic haha bo wszystko jest w porządku i zgodnie z prawem.
Jesteście żałośni już z tymi donosami.
Brzydzę się donosicielstwem!
Żebyście mieli chociaż jakiekolwiek podstawy.
Wszystkie Wasze donosy do prokuratury czym się skończyły, niczym.
Każdy się z Was śmieje.
I na pewno bede Relichem lub jego czopkiem.
Pozdrawiam Was;)
~~Limonkowy Łubin napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem
No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?
~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Limonkowy Łubin napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?
Baranie Pan KG nie jest członkiem Weto ale dobrze zrobił ,że zgłosił tam gdzie trzeba.Siedemdziesiąt lat po wojnie a w waszym urzędzie PARTYZANTKA .