~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Limonkowy Łubin napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem
No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?
Baranie Pan KG nie jest członkiem Weto ale dobrze zrobił ,że zgłosił tam gdzie
trzeba.Siedemdziesiąt lat po wojnie a w waszym urzędzie PARTYZANTKA .
~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Limonkowy Łubin napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem
No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?
Najpierw zniszczyliście drużynę w Parzycach a teraz doprowadzacie prąd ,chyba już z myślą o przyszłorocznych dożynkach które mają się odbyć w Parzycach widzę ,że prowadzicie dziwny sposób uszczęśliwiania mieszkańców ,według moich wyliczeń boisko w Milikowie będzie służyć mieszkańcom za następne 10 lat bo będzie ich kolej na organizację następnych dożynek .Druga sprawa Rolnicy przez suszę stracili pięćdziesiąt procent dochodu ,ale jakoś nie słychać ,żeby była jakakolwiek pomoc od burmistrza przecież powinni mieć chociaż umorzone podatki .
~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a): Ciemno popielaty begonia powtórzyła słowa które wypowiedziane były na Dozynkach przy okazji podziękowań za pomoc w organizacji tam Przewodnicząca podziękowała Tym którzy przeszkadzali w zorganizowaniu Dozynek
i utrudniali w podłączeniu pradu.Bylo dużo ludzi na placu i szkoda że Pani sołtys nie słyszała co ludzie mówią chyba że słyszała to tylko co chciała uslyszec
~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a): Ciemno popielaty begonia powtórzyła słowa które wypowiedziane były na Dozynkach przy okazji podziękowań za pomoc w organizacji tam Przewodnicząca podziękowała Tym którzy przeszkadzali w zorganizowaniu Dozynek
i utrudniali w podłączeniu pradu.Bylo dużo ludzi na placu i szkoda że Pani sołtys nie słyszała co ludzie mówią chyba że słyszała to tylko co chciała uslyszec
Przewodnicząca jest tak rozkojarzona ,że przez ostatnie 2 lata chyba nie wpisała do oświadczenia majątkowego dwóch działek budowlanych 20 arowych właśnie tych przy boisku .Jeżeli nie mogę osobiście znaleźć tych działek na Bipie to mi pomóżcie może się mylę ale wątpię .
~~Mlecznobiały Żółwik napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Limonkowy Łubin napisał(a):~~Mysi Suchodrzew napisał(a):~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?
Najpierw zniszczyliście drużynę w Parzycach a teraz doprowadzacie prąd ,chyba już z myślą o przyszłorocznych dożynkach które mają się odbyć w Parzycach widzę ,że prowadzicie dziwny sposób uszczęśliwiania mieszkańców ,według moich wyliczeń boisko w Milikowie będzie służyć mieszkańcom za następne 10 lat bo będzie ich kolej
na organizację następnych dożynek .Druga sprawa Rolnicy przez suszę stracili
pięćdziesiąt procent dochodu ,ale jakoś nie słychać ,żeby była jakakolwiek pomoc od
burmistrza przecież powinni mieć chociaż umorzone podatki .
Umorzone podatki? Mało Ci z 500+?
jeśli chodzi o suszę to do wojewody. widać zero zorientowania z twojej strony...