Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 19:59
Ciemno popielaty begonia powtórzyła słowa które wypowiedziane były na Dozynkach przy okazji podziękowań za pomoc w organizacji tam Przewodnicząca podziękowała Tym którzy przeszkadzali w zorganizowaniu Dozynek
i utrudniali w podłączeniu pradu.Bylo dużo ludzi na placu i szkoda że Pani sołtys nie słyszała co ludzie mówią chyba że słyszała to tylko co chciała uslyszec
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysi Suchodrzew niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 20:03
~~Mysi Suchodrzew napisał(a):
~~Limonkowy Łubin napisał(a):
~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?

Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem

No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?

Baranie Pan KG nie jest członkiem Weto ale dobrze zrobił ,że zgłosił tam gdzie
trzeba.Siedemdziesiąt lat po wojnie a w waszym urzędzie PARTYZANTKA .

Najpierw zniszczyliście drużynę w Parzycach a teraz doprowadzacie prąd ,chyba już z myślą o przyszłorocznych dożynkach które mają się odbyć w Parzycach widzę ,że prowadzicie dziwny sposób uszczęśliwiania mieszkańców ,według moich wyliczeń boisko w Milikowie będzie służyć mieszkańcom za następne 10 lat bo będzie ich kolej na organizację następnych dożynek .Druga sprawa Rolnicy przez suszę stracili pięćdziesiąt procent dochodu ,ale jakoś nie słychać ,żeby była jakakolwiek pomoc od burmistrza przecież powinni mieć chociaż umorzone podatki .
~~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 20:06
~~Szafirowy Wawrzynek napisał(a): Zrozumiałbym donos, jakby urzędas tam dla siebie dom bez pozwolenia stawiał, ale donosić na coś co jest budowane dla mieszkańców wioski?

Właśnie tam przewodnicząca ma kupione w 2016 roku dwie działki budowlane ,odnośnie tego boiska niby to jakim mieszkańcom ma ono służyć ,nawet były Prezes Milikowa brzydzi się waszą butą i kłamstwem

No i co? Ja też mam działkę. Widziałeś w niedzielę komu ma służyć boisko? Mieszkańcom ! Czyli co potwierdzacie, że to weto doniosło?

Najpierw zniszczyliście drużynę w Parzycach a teraz doprowadzacie prąd ,chyba już z myślą o przyszłorocznych dożynkach które mają się odbyć w Parzycach widzę ,że prowadzicie dziwny sposób uszczęśliwiania mieszkańców ,według moich wyliczeń boisko w Milikowie będzie służyć mieszkańcom za następne 10 lat bo będzie ich kolej na organizację następnych dożynek .Druga sprawa Rolnicy przez suszę stracili pięćdziesiąt procent dochodu ,ale jakoś nie słychać ,żeby była jakakolwiek pomoc od burmistrza przecież powinni mieć chociaż umorzone podatki .

Umorzone podatki? Mało Ci z 500+?
jeśli chodzi o suszę to do wojewody. widać zero zorientowania z twojej strony...
21 sierpnia 2018r. o 20:10
~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a): Ciemno popielaty begonia powtórzyła słowa które wypowiedziane były na Dozynkach przy okazji podziękowań za pomoc w organizacji tam Przewodnicząca podziękowała Tym którzy przeszkadzali w zorganizowaniu Dozynek
i utrudniali w podłączeniu pradu.Bylo dużo ludzi na placu i szkoda że Pani sołtys nie słyszała co ludzie mówią chyba że słyszała to tylko co chciała uslyszec

Przewodnicząca jest tak rozkojarzona ,że przez ostatnie 2 lata chyba nie wpisała do oświadczenia majątkowego dwóch działek budowlanych 20 arowych właśnie tych przy boisku .Jeżeli nie mogę osobiście znaleźć tych działek na Bipie to mi pomóżcie może się mylę ale wątpię .
~~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 20:12
~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a): Ciemno popielaty begonia powtórzyła słowa które wypowiedziane były na Dozynkach przy okazji podziękowań za pomoc w organizacji tam Przewodnicząca podziękowała Tym którzy przeszkadzali w zorganizowaniu Dozynek

Przewodnicząca jest tak rozkojarzona ,że przez ostatnie 2 lata chyba nie wpisała do oświadczenia majątkowego dwóch działek budowlanych 20 arowych właśnie tych przy boisku .Jeżeli nie mogę osobiście znaleźć tych działek na Bipie to mi pomóżcie może się mylę ale wątpię .

Ależ cię boli że ktoś ma kasę.. oj boli... jakby chciała to pól Milikowa by kupiła.. ale nie bój żaby.uczciwie zarobili.... Ale jakoś nie widać by budowała tam pałace. a może po prostu będzie uprawiać rolę? Ale skoro twierdzisz że to działki budowlane to musisz mieć sporą wiedzę...
21 sierpnia 2018r. o 20:17
~~Mlecznobiały Żółwik napisał(a):

Najpierw zniszczyliście drużynę w Parzycach a teraz doprowadzacie prąd ,chyba już z myślą o przyszłorocznych dożynkach które mają się odbyć w Parzycach widzę ,że prowadzicie dziwny sposób uszczęśliwiania mieszkańców ,według moich wyliczeń boisko w Milikowie będzie służyć mieszkańcom za następne 10 lat bo będzie ich kolej
na organizację następnych dożynek .Druga sprawa Rolnicy przez suszę stracili
pięćdziesiąt procent dochodu ,ale jakoś nie słychać ,żeby była jakakolwiek pomoc od
burmistrza przecież powinni mieć chociaż umorzone podatki .

Umorzone podatki? Mało Ci z 500+?

jeśli chodzi o suszę to do wojewody. widać zero zorientowania z twojej strony...

Co do 500+to może ty to przytulasz Żuliku bo mnie to nie dotyczy ,natomiast podatek rolny odprowadza rolnik do Urzędu Gminy a nie do Wojewody ,Wojewoda może jedynie wypłacić odszkodowania a nie umażać podatek który wzięla Gmina ,i taki podatek naprzykład za 3 i 4 kwartał jest w gestii burmstrza ,myśl ,że nowy burmistrz takową decyzję podjął by bez wahania .
~~Limonkowy Łubin niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 20:32
Kto to jest ten KG? Chciałbym z nim porozmawiać o donosicielstwie
~Ciemnopomarańczowa Rogownica niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 20:38
mamo chwalą nas a kto wy mnie a ja was, antonino za dużo piszesz na tym portalu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza