~~Kalinowykardynalska Pernecja napisał(a):Nigdy !!! Przenigdy!!!!Niech Bóg ma w opiece Miasto i mieszkańców Nowogrodżca!!!~~Srebrzystoczarny Sadziec napisał(a): A może by tak zrobić jakieś "przedwybory?" ...Fajnie by było by poszczególne miejscowosci zaproponowały swoich kandydatów.. Ewentualni wygrani mogliby wtedy mówić ,ze maja poparcie mieszkańców...Tak podobno został dawniej wybrany Pan Wróblewski . A ja proponuję jakiś sondaż i tak na poczatek to bym zaproponował z Zebrzydowej ,Nowej Wsi ,Bieńca,Kierzna ,Czernej...Pana Artura Krila....jeśli oczywiście by się zgodził...:)
Ciekawy pomysł ja bym zaproponował z Nowogrodźca Pana Kalusa .
~Czerwonawa Konwalia napisał(a): A kto ma licencję pilota? Pan Relich?
~~Srebrnobiały Oczar napisał(a): Wracając do nieaktualnego remontu Boiska w Zebrzydowej to mam pytanie do Relicha jak można było nie sprawdzić wcześniej że część boiska nie jest własnością Gminy tylko Nadleśnictwa Węgliniec ,przecież wystarczyło wejść na geoportal i jest widoczne jak na dłoni że działka 581 czyli boisko wrzyna się kilkanaście metrów w działkę nr 582 należącą do Nadleśnictwa .Czyżby to było celowe żeby przesunąć pieniądze na inne potrzeby .???????????
~~Buraczkowy Kosaciec napisał(a):~~Srebrnobiały Oczar napisał(a): Wracając do nieaktualnego remontu Boiska w Zebrzydowej to mam pytanie do Relicha jak można było nie sprawdzić wcześniej że część boiska nie jest własnością Gminy tylko Nadleśnictwa Węgliniec ,przecież wystarczyło wejść na geoportal i jest widoczne jak na dłoni że działka 581 czyli boisko wrzyna się kilkanaście metrów w działkę nr 582 należącą do Nadleśnictwa .Czyżby to było celowe żeby przesunąć pieniądze na inne potrzeby .???????????
Jak masz głupcze pytanie do Pana Burmistrza to co tu pytasz na forum?