~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Jasne, z komunistami, narodowcami demokratami co bronia konstytucji. A do zdjęcia z naczelnym w rozbrajaniu konstytucji.... Zero kręgoslupa
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Jasne, z komunistami, narodowcami demokratami co bronia konstytucji. A do zdjęcia z naczelnym w rozbrajaniu konstytucji.... Zero kręgoslupa
~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .
~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .
Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś chlapniesz:(
~~Jasnoróżowa Tygrysówka napisał(a):~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś
chlapniesz:(
Dokładnie.. Burmistrz "daje" jako przedstawiciel Miasta i Gminy... Podpisuje także jako przedstawiciel... Ale co tam. można po nim pojechać. to najważniejsze...
Przyjdzie nauczycielka to ta będzie dawać... zadania domowe :D A! i rozmawiać będzie :)
~Perłowoszary Jesion napisał(a): Brawo, mądra kobieta! Jestem za.