~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .
Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś
chlapniesz:(
~~Butelkowa Turzyca napisał(a):~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .
Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś
Właśnie zastanawia mnie to co Ty z samego rana chlapnąłeś chyba jakieś dopalacze ,Gmina ma miliony tylko te miliony są nieracjonalnie wydawane i stąd biorą się milionowe długi ,np,budowa obskurnego garnka miała kosztować 150tys a kosztowała 250 ,budowa Skeyt Parku miała kosztować 150 tys kosztowała 250 tys ,Remont Czerwonego Kościoła miał kosztować 2 miliony już się mówi o 3,5 miliona,i jak byś prześledził wszystkie inwestycje to były one niedoszacowane ,ale co tam 25 milionów długu przecież to nie twój dług tylko Gminy .I jeszcze faktura na 16700zł za remont rozbitej Skody .
~~Seledynowy Orlik napisał(a):~~Butelkowa Turzyca napisał(a):~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...
Właśnie zastanawia mnie to co Ty z samego rana chlapnąłeś chyba jakieś dopalacze ,Gmina ma miliony tylko te miliony są nieracjonalnie wydawane i stąd biorą się milionowe długi ,np,budowa obskurnego garnka miała kosztować 150tys a kosztowała 250 ,budowa Skeyt Parku miała kosztować 150 tys kosztowała 250 tys ,Remont Czerwonego Kościoła miał kosztować 2 miliony już się mówi o 3,5 miliona,i
jak byś prześledził wszystkie inwestycje to były one niedoszacowane ,ale co tam 25 milionów długu przecież to nie twój dług tylko Gminy .I jeszcze faktura na 16700zł za remont rozbitej Skody .
Czy skatepark nie miał kosztować 200 tys. a kosztował 340 tys?
~~Jaskrawożółty Żywotnikowiec napisał(a): Co tam niedo......? Dalej chcecie odwołać burmistrza? :D
~~Jaskrawożółty Żywotnikowiec napisał(a): Co tam niedo......? Dalej chcecie odwołać burmistrza? :D