Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Butelkowa Turzyca niezalogowany
14 maja 2018r. o 9:00
~~Szaroczarna Trytoma napisał(a):
~~Kasztanowoczerwona Szachownica napisał(a):
~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...

A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .

Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś
chlapniesz:(

Właśnie zastanawia mnie to co Ty z samego rana chlapnąłeś chyba jakieś dopalacze ,Gmina ma miliony tylko te miliony są nieracjonalnie wydawane i stąd biorą się milionowe długi ,np,budowa obskurnego garnka miała kosztować 150tys a kosztowała 250 ,budowa Skeyt Parku miała kosztować 150 tys kosztowała 250 tys ,Remont Czerwonego Kościoła miał kosztować 2 miliony już się mówi o 3,5 miliona,i jak byś prześledził wszystkie inwestycje to były one niedoszacowane ,ale co tam 25 milionów długu przecież to nie twój dług tylko Gminy .I jeszcze faktura na 16700zł za remont rozbitej Skody .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seledynowy Orlik niezalogowany
14 maja 2018r. o 10:01
~~Butelkowa Turzyca napisał(a):
~Złocistozielony Bratek napisał(a): Bo się lansuje jak moze. Albo blotem obrzuca albo do zdjęc pozuje...

A co myślałeś ,że będzie siedziała w domu a ludzie nie będą wiedzieli kto to jest Pani Świder ,żeby wygrać wybory to obowiązkowo trzeba się lansować bo obecny burmistrz lansuje się za nasze miliony i mówi to zrobiłem tamto podpisałem ,tyle dałem sportowcom ,a tyle dla koła gospodyń ,tylko ,że ani złotówki ze swoich .Liczę że PIS poprze tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .Mój głos i moich przyjaciół ma na bank .

Tak, a jak wygra, to ta Pani będzie finansować wszystko ze swoich. Broń Boże z Waszych "milionów". Chryste - ogarnij się człowieku i pomyśl zanim coś

Właśnie zastanawia mnie to co Ty z samego rana chlapnąłeś chyba jakieś dopalacze ,Gmina ma miliony tylko te miliony są nieracjonalnie wydawane i stąd biorą się milionowe długi ,np,budowa obskurnego garnka miała kosztować 150tys a kosztowała 250 ,budowa Skeyt Parku miała kosztować 150 tys kosztowała 250 tys ,Remont Czerwonego Kościoła miał kosztować 2 miliony już się mówi o 3,5 miliona,i jak byś prześledził wszystkie inwestycje to były one niedoszacowane ,ale co tam 25 milionów długu przecież to nie twój dług tylko Gminy .I jeszcze faktura na 16700zł za remont rozbitej Skody .

Czy skatepark nie miał kosztować 200 tys. a kosztował 340 tys?
~~Rdzawozłota Goryczka niezalogowany
14 maja 2018r. o 10:07
~~Seledynowy Orlik napisał(a):
~~Butelkowa Turzyca napisał(a):

Właśnie zastanawia mnie to co Ty z samego rana chlapnąłeś chyba jakieś dopalacze ,Gmina ma miliony tylko te miliony są nieracjonalnie wydawane i stąd biorą się milionowe długi ,np,budowa obskurnego garnka miała kosztować 150tys a kosztowała 250 ,budowa Skeyt Parku miała kosztować 150 tys kosztowała 250 tys ,Remont Czerwonego Kościoła miał kosztować 2 miliony już się mówi o 3,5 miliona,i
jak byś prześledził wszystkie inwestycje to były one niedoszacowane ,ale co tam 25 milionów długu przecież to nie twój dług tylko Gminy .I jeszcze faktura na 16700zł za remont rozbitej Skody .

Czy skatepark nie miał kosztować 200 tys. a kosztował 340 tys?

Tak to prawda która jeszcze bardziej uwypukla niegospodarność Gminy pod rządami obecnego burmistrza .
~~Jaskrawożółty Żywotnikowiec niezalogowany
14 maja 2018r. o 10:39
Co tam niedo......? Dalej chcecie odwołać burmistrza? :D
~~Seledynowy Orlik niezalogowany
14 maja 2018r. o 10:41
~~Jaskrawożółty Żywotnikowiec napisał(a): Co tam niedo......? Dalej chcecie odwołać burmistrza? :D

Nikt nikogo nie chce odwoływać? Pytasz czy prowokujesz?
~~Rdzawozłota Goryczka niezalogowany
14 maja 2018r. o 21:24
~~Jaskrawożółty Żywotnikowiec napisał(a): Co tam niedo......? Dalej chcecie odwołać burmistrza? :D

Ty sam jesteś niedoje...y .
~Nadżółkły Orzech niezalogowany
15 maja 2018r. o 9:18
Pani z veto jest lansowana przez bolec. Wykorzystała spotkanie aby ogrzać się w bliskości z posłem Piotrowiczem i Machalek.
Czy to jej wystarczy?
Wątpię.
Stawia na złego konia.
~~Barwinkowy Rannik niezalogowany
15 maja 2018r. o 9:21
,Relich poszedł na skargę do księdza ,że PIS go nie chce poprzeć w wyborach.Wychodzi na to że na darmo była pielgrzymka do Guadelupy .Panie Relich burmistrzem się bywa a człowiekiem się jest ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.