Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Karminowa Bazylia niezalogowany
15 maja 2018r. o 9:28
~Nadżółkły Orzech napisał(a): Pani z veto jest lansowana przez bolec. Wykorzystała spotkanie aby ogrzać się w bliskości z posłem Piotrowiczem i Machalek.
Czy to jej wystarczy?
Wątpię.
Stawia na złego konia.

Życie pokaże ,wiem ,że wam by pasowało jak by kampanię zaczęła w październiku wasz koń to już stara chabeta która nie daje rady ciągnąć tego wozu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowa Bazylia niezalogowany
15 maja 2018r. o 9:33
~Nadżółkły Orzech napisał(a): Pani z veto jest lansowana przez bolec. Wykorzystała spotkanie aby ogrzać się w bliskości z posłem Piotrowiczem i Machalek.
Czy to jej wystarczy?
Wątpię.
Stawia na złego konia.

Tu się mylisz Pani Joanna jest od dłuższego czasu w stałym kontakcie z Posłami z PIS tylko ty o tym nie wiesz.
~~Brązowy Ostrokrzew niezalogowany
15 maja 2018r. o 9:52
Czy to jej wystarczy?
Wątpię.
Stawia na złego konia.

Nasuwa się pytanie kto teraz poprze Relicha ,czyżby musiał zabiegać o poparcie Stasika i Platformy Samorządowej z którym jest w cichym układzie a może z SLD .??????
~~Czarnawa Golteria niezalogowany
15 maja 2018r. o 10:08
Myślę że SLD to dobry wybór.
~~Brązowy Ostrokrzew niezalogowany
15 maja 2018r. o 10:13
~~Czarnawa Golteria napisał(a): Myślę że SLD to dobry wybór.

Zapomniałeś jak Relich opluwał SLD ,że mają w programie zabijanie nienarodzonych dzieci ?
~~Szarobura Brodia niezalogowany
15 maja 2018r. o 10:21
~~Karminowa Bazylia napisał(a):
Czy to jej wystarczy?
Wątpię.
Stawia na złego konia.

Tu się mylisz Pani Joanna jest od dłuższego czasu w stałym kontakcie z Posłami z PIS tylko ty o tym nie wiesz.

Tym gorzej dla niej
~~Czarnawa Golteria niezalogowany
15 maja 2018r. o 10:23
Piękne zdanie. Burmistrzem się bywa, człowiekiem się jest.
~Kasztanowatordzawy Heliotrop niezalogowany
15 maja 2018r. o 11:18
Jak ma być dobrze w Polsce czy Gminie jeśli opluwacie się wzajemnie. Brak jakiegokolwiek szacunku dla drugiego człowieka. Czy będzie ten burmistrz czy inny i tak będziecie narzekać...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.