~Brunatnoczarny Przetacznik niezalogowany 28 kwietnia 2018r. o 15:36
najprędzej wy brudasy bo do innej pracy nie nadajecie się. Jesteście jak psy, mieszkacie w budach, żrecie w budach, walicie w budach, lejecie na koła a każdy z was prędzej czy później dostaje kopa w dupę i rogi na głowę. Wsrod zawodowych kierowców ciężarówek niezwykle ciezko o normalnego człowieka, większość z was to nieprzeciętna chołota a ty klucznik jestez tego najlepszym przykładem!
~Pomarańczowobrązowa Hakonechloa niezalogowany 28 kwietnia 2018r. o 15:46
Przetacznik,może jakiś szacunek, każdy robi to co lubi, niewiem kim z zawodu jesteś i nie chcę wiedzieć ale szanuje Twa osobę, choć po wypowiedzi nie zasługujesz, następnie nie wkladaj wszystkich do jednego worka bo ludzie są różni i ich charakter
~Herbaciana Aksamitka niezalogowany 28 kwietnia 2018r. o 19:32
Tirowców powinno sie przed trasą dobrze wypałować, zeby im przymniec gdzie ich miejsce! Na codzień mam do czyniania z tymi kierowcami wiec wiem co to za banda chamów i idio tów. Mam nadzieje ze niedlugo wezmą sie za tą chołote!! To co wyprawiają na drogach to zagrozenie dla normalnych ludzi.
TIRY NA TORY!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.