~Herbaciana Aksamitka napisał(a): Tirowców powinno sie przed trasą dobrze wypałować, zeby im przymniec gdzie ich miejsce! Na codzień mam do czyniania z tymi kierowcami wiec wiem co to za banda chamów i idio tów. Mam nadzieje ze niedlugo wezmą sie za tą chołote!! To co wyprawiają na drogach to zagrozenie dla normalnych ludzi.jeżdze dużym i małym ,więc mogę powiedzieć z czystym sumieniem że 80 % chołoty to siedzi w małych tych na B ,np wczoraj kierowca z audi nie potrafiący wyjechać z podporządkowanej na główną wyprzedzał mnie na podwójnęj ciągłej i przekroczył prędkość w terenie zabudowanym kozak nie?ale gdybym filmik z rejestratora wysłał no tam to by kozak beczał ,ot taka polska cwaniacka brać na drodze i na forum,a jak chcesz go trzepnąc to ucieka.Hej cwaniaki kozaki buraki przypomnę po raz kolejny gdyby nie ciężarówki to byś jeden z drugim z głodu zdechł.
TIRY NA TORY!!
Zastosowana autokorekta
~Brunatnoczarny Przetacznik napisał(a): Gdybyś ... nie mial co wozić to ty byś zdechł, także na kolana i dziękować swoim Panom i służyć! A teraz won od komputera, stara niech ci kotletów natłucze na cały tydzień i wio do budy! Na pewno ktoś czeka aż pojedziesz, twoja baba na pewno potrzebuje kogoś subtelnego, miłego i ciepłego, z wielkim pytongiem, nie takiego chama jak ty... Także w trasę miernoto, w trasę! A na ten twój rejestrator to sobie swoje i kolegów prostytutki na parkingach nagrywaj a nie swoich Panów na drodze. Piotrki autostrad...piotrki autostrad a to dobre jest,a ty pewnie Janusz mały ptaszek?
~Brunatnoczarny Przetacznik napisał(a): starej zapytajty cieciu wyślij mi swoje zdjęcie bo papier toaletowy mi się skończył i nie mam się czym podetrzeć.