~Żółtawa Porzeczka napisał(a): Wprowadzili 500+ a teraz wszystkie ceny szybują do góry. Paliwo w kwietniu zdrożało o jakieś 50 groszy. Teraz znowu cos przegłosują i po raz kolejny drożeje. Obiecują ludzią że coś dadzą a później są skutki. A ciemny naród głosuje na nich. Na tą PiS-owską chołote.A ile kosztowało za PO 6zł czy więcej?
emem napisał(a): Nic odkrywczego... czy warto chodzic na takie spotkania? Co o tym sadzicie?
emem napisał(a): Klucznik, ja dla swojego panstwa pracuej, odprowadzam podatki. I to juz jest wystarczajaco duzo, choc robie wiecej (np prowadze ten portal). Tych moich podatkow to panstwo jednak nie traktuje powaznie, bo zamiast likwidowac realne problemy rozdaje na lewo i prawo po 500
emem napisał(a): Klicznik, wkurza mnie jak tacy goscie jak Piotrowicz przyjezdzaja, wala ludziom scieme, a na koncu marnuja efekty pracy mojej i innych ludzi rozdajac na gdzie popadnie pieniadze w celu uzyskania jakiegos doraznego efektu politycznego, zamiast inwestowac, obnizac podatki i poprawiac poziom uslug panstwa.