~Kasztanowy Śniedek niezalogowany 26 lipca 2018r. o 11:47
Może czas tez sie zebrac i pogonić ten margines z pod sądu! (Większość chcę zmian w sądownictwie a wiekszosć to demokracja)
W Warszawie sie cackali z nimi.. a powinni zrobic porządek, żeby sie odechciało.
~~Liliowoczerwony Oczar niezalogowany 26 lipca 2018r. o 12:00
~Kasztanowy Śniedek napisał(a): Może czas tez sie zebrac i pogonić ten margines z pod sądu! (Większość chcę zmian w sądownictwie a wiekszosć to demokracja)
W Warszawie sie cackali z nimi.. a powinni zrobic porządek, żeby sie odechciało.
Jaka większość. Nieudacznicy, nieroby ludzie tępi i bez podstawowej wiedzy ekonomicznej to nie większość. Może być że w twoim towarzystwie tak jest. Bo jak mówi stare przysłowie ciągnie swój do swego.
~Brunatnoruda Niezapominajka niezalogowany 26 lipca 2018r. o 12:03
Panie redaktorze gownocyrk z atrakcjami prosze zapowiadac wczesniej, bo chetnie bym popatrzyl na wysyp tych uciekinierow z psychiatryka, a tak niestety wypadl wyjazd ;(. Mam nadzieje, ze po dzisiejszym dniu posprzatacie po sobie wstretne opozycyjne brudasy i krzykacze.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.