~Różowofioletowy Koleus niezalogowany 26 lipca 2018r. o 14:33
Gdyby komuszki z pisu ponaparzały się z komuszkami z tzw "opozycji"(ha ha ha) to można by było przyjść popatrzeć. A tak to na co patrzeć i co słuchać? Biednego biadolenia oszołomstwa uzależnionego od budżetu rabowanego społeczeństwu?
~~Szmaragdowy Hibiskus niezalogowany 26 lipca 2018r. o 14:48
Oddajcie mi moją SB-ecka emeryture. Moja curka jest sedzia, to co ze skazywala AK na smierc. Jest w nadzwyczajnej kaście, poza prawem i zwykly czlowiek nie ma prawa jej oceniac. Przyjde na ten protest. Szkoda tylko ze jest nas tak niewielu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.