Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziś o 21 protest przed sądem
~~Cynobrowa Calibrachoa niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:11
~~Srebrzystoszary Migdałowiec napisał(a):
~~Cynobrowa Calibrachoa napisał(a): Będą darmowe kiełbaski?

Nie darmocha tylko w pisie.

to nie idę !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pąsowa Pęcherznica niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:25
Nie chce mi się. I tak nie wiem o co chodzi.
26 lipca 2018r. o 18:29
ale żeby kiełbasek nie było ?
26 lipca 2018r. o 18:42
nawet jednej sztuki....
~~Szarobrązowa Jeżówka niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:51
Ja będę i nie jestem z nikim związana-w sensie partyjnym i sądowniczym.Jestem związana z POLSKĄ DEMOKRATYCZNĄ I PRAWĄ a Tobie polecam piosenkę "Głupia Tyś ,oj głupia"
~Karminowoczerwona Glicynia niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:54
Opozycja żyje w przekonaniu, że PIS objął władzę w wyniku przewrotu wojskowego, a te 37% wyborców, które na PIS głosowało i ponad 40%, które dziś PIS popiera, nie istnieje. W sumie to dobrze, bo awanturami pod Sejmem i wygłupami pod KPRP pokazują jaka jest alternatywa.
~~Ciemnoturkusowa Hortensja niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:56
~Szarobłękitna Fuksja napisał(a): Spadajcie z tymi waszymi protestami. Jesteście antydemokratyczną bandą nie szanującą praw demokracji. Uda się waszym wygrać wybory to sobie zmienicie wszystko po waszemu. To jest demokratyczna Polska i dziś nie macie prawa robić dymu. Chcecie protestować, protestujcie - to jest właśnie wasze prawo, które my szanujemy ale każdy z waszej strony dym czy rozruba powinna kończyć się właściwymi dla tego typu wyczynów wyrokami. Władze zdobywa się głosem ludu a nie wywołując wojnę.

Popieram rozrUba powinna być karana wyrokiem . no ale PISz ,PISz, kiedyś sie nauczysz . Chyba .
~~Ciemnoturkusowa Hortensja niezalogowany
26 lipca 2018r. o 18:59
~Karminowoczerwona Glicynia napisał(a): Opozycja żyje w przekonaniu, że PIS objął władzę w wyniku przewrotu wojskowego, a te 37% wyborców, które na PIS głosowało i ponad 40%, które dziś PIS popiera, nie istnieje. W sumie to dobrze, bo awanturami pod Sejmem i wygłupami pod KPRP pokazują jaka jest alternatywa.

37 % głosujących a nie wyborców pryszczaty .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza