Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
glinaszoł
~~Ołowianoszary Pigwowiec niezalogowany
23 sierpnia 2018r. o 21:32
" jak gwiazda filmowa stawia zbyt wygórowane warunki, bierze się innego aktora."
... jak reżyser i scenarzysta pozwolą:), inaczej wszystko się rozlatuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zszarzała Begonia niezalogowany
23 sierpnia 2018r. o 21:33
~~Burobrązowy Floks napisał(a): Lepszy jest przykład Michała Anioła,który nie skończył Bazyliki Św. Piotra w Rzymie i ktos zrobił to za niego.

Chcesz powiedzieć, że dostrzegasz analogię do podróby Gliniady??

~~Burobrązowy Floks napisał(a): jak gwiazda filmowa stawia zbyt wygórowane warunki, bierze się innego aktora.

Teraz rozumiem dlaczego w kontynuacji Mission Impossible nie zagrał Tom Cruise a w kontynuacji Indiania Jonesa nie dostrzegłem Harriona Forda.

Dawaj dalej!!:D
~~Burobrązowy Floks niezalogowany
23 sierpnia 2018r. o 21:54
~~Zszarzała Begonia napisał(a):
~~Burobrązowy Floks napisał(a): Lepszy jest przykład Michała Anioła,który nie skończył Bazyliki Św. Piotra w Rzymie i ktos zrobił to za niego.

Chcesz powiedzieć, że dostrzegasz analogię do podróby Gliniady??

~~Burobrązowy Floks napisał(a): jak gwiazda filmowa stawia zbyt wygórowane warunki, bierze się innego aktora.

Teraz rozumiem dlaczego w kontynuacji Mission Impossible nie zagrał Tom Cruise a w kontynuacji Indiania Jonesa nie dostrzegłem Harriona Forda.

Dawaj dalej!!:D
Nasza dyskusja zeszła na psy :D
29
Bernard
23 sierpnia 2018r. o 22:31
~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Benek, jest też taka z refrenem "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka".

Jest też taka zasada, że się prywatnego z publicznym nie miesza. O ile się ma jakieś zasady...
Bo jak się zacznie mieszać, to ktoś inny też może zacząć, o ile da się sprowadzić do twojego poziomu. A wtedy dopiero będzie bolało... że hej.

bobrzanie.pl
~~Kobaltowy Lilak niezalogowany
23 sierpnia 2018r. o 23:08
~Burobrązowy Floks napisał(a): Ale Nowaka tez juz nikt nie popiera , tylko Wy stoicie twardo przy swoim , ze wiele zrobił.Moze i zrobil jedna wielka imprezę, ale czy to na pewno byla promocja miasta? Czy tylko JEGO GLINIADY? Na jego facebookowym profilu widze ponad 2500 znajomych a tylko 4 , 5 , ewentualnie 11 komentarzy. Szkoda, naprawdę. Nie da sie juz wybrnąć z honorem.

Polubień Gliniada miała 5tys.ale ówczesny szef Via Sudetica Mariusz Lickiewicz zmienił fan page i na nowo trzeba było budować profil. Ale to i tak nie jest istotą sprawy. To jego pomysłowi i realizacji Gliniada wraz miastem Bolesławiec jest obecna wszędzie. A Ty jaki miałeś pomysł na promocję Bolesławca?
29
Bernard
23 sierpnia 2018r. o 23:16
~~Kobaltowy Lilak napisał(a):
~Burobrązowy Floks napisał(a): Ale Nowaka tez juz nikt nie popiera , tylko Wy stoicie twardo przy swoim , ze wiele zrobił.Moze i zrobil jedna wielka imprezę, ale czy to na pewno byla promocja miasta? Czy tylko JEGO GLINIADY? Na jego facebookowym profilu widze ponad 2500 znajomych a tylko 4 , 5 , ewentualnie 11 komentarzy. Szkoda, naprawdę. Nie da sie juz wybrnąć z honorem.

Polubień Gliniada miała 5tys.ale ówczesny szef Via Sudetica Mariusz Lickiewicz zmienił fan page i na nowo trzeba było budować profil. Ale to i tak nie jest istotą sprawy. To jego pomysłowi i realizacji Gliniada wraz miastem Bolesławiec jest obecna wszędzie. A Ty jaki miałeś pomysł na promocję Bolesławca?

Bzdety... Mariusz zrobił wówczas akurat bardzo sensowną i zgodną z regulaminem Facebooka rzecz, przekształcił profil udający profil prywatny w fanpage Gliniady.

bobrzanie.pl
~~Kobaltowy Lilak niezalogowany
23 sierpnia 2018r. o 23:25
Bernard napisał(a):
~~Kobaltowy Lilak napisał(a):

Bzdety... Mariusz zrobił wówczas akurat bardzo sensowną i zgodną z regulaminem Facebooka rzecz, przekształcił profil udający profil prywatny w fanpage Gliniady.

Doprawdy??? to gdzie się podziały polubienia i zdjęcia? Tak przekztałcił,że połowa poszła w pierony. Szkoda. Bogdan Nowak jest twórcą Gliniady i nkt i nic tego nie zmieni. Nawet M.Lickiewicz. I to on promuje Bolesławiec w kraju.
6153
#pracownikx nieaktywny
24 sierpnia 2018r. o 2:12
w 90 -tym do 92-iego na starej doniczkarni na hutniczej umazany glina latałem po podworku. uwazam ze ja jestem cichym tworca gliniady . kiedy ja sie glina mazałem to nowak w paryzu uczył się mimiki. skopiował mnie i moich kolegow i kase chce na tym rypac. nie ladnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.