Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~Szkarłatna Przylaszczka niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:03
To pis się ima manipulacji!
Świder nie idź tą drogą !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rudożółta Malwa niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:16
A pani nie była z PSL. Pełnomocnik razem odzyskamy z SLD zabiega o poparcie PiS? W tym amoku jydyny rozsądny samorządowy kandydat to Relich-stop obłudzie
~Błękitnoszary Kopytnik niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:18
No i wyszło szydło z worka
Hahaha
I niby nikt z Veto ma nie być w jej układzie.
No to już wiem kto byłby jej zastępca. Ten Pan co w Kwisie chce się kapać a nie ma wody;);):)
Żenada
~Rudożółta Malwa niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:21
Teraz sobie wymyślili że trzeba gminę odzyskać niby od jakis :obcych:. Może chce się odzyskać wpływy....
~~Brązowozłota Margerytka niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:27
spaliła się na starcie

gratuluję Robert nastepnej kadencji
~~Oliwkowy Omieg niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 19:31
~Błękitnoszary Kopytnik napisał(a): No i wyszło szydło z worka
Hahaha
I niby nikt z Veto ma nie być w jej układzie.
No to już wiem kto byłby jej zastępca. Ten Pan co w Kwisie chce się kapać a nie ma wody;);):)
Żenada

KOPYTNIK ,masz racje ,popieram cie . Myślisz tak jak ja .
Sory ,ale dla ciebie może bez różnicy ,ale jestem księdzem pedofilem ,odsiadującym wyrok za gwałt na dziecku i morderstwo .
Kopytnik ,masz mój głos, kościół cię popiera.
~~Trawiasty Kuklik niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 20:38
:(
~~Kobaltowa Tawułka niezalogowany
30 sierpnia 2018r. o 20:41
~Karmazynowy Rozwar napisał(a): panie Russ o jakim układzie zamkniętym układzie pan mówi. Miałem na tą panią głosować za poparcie od PiS głosu mojego i wielu znajomych nie dostanie... Poza tym Panie Janie. Czy zasiada Pan w dwóch radach nadzorczych (spółki zależne od partii rządzącej - PiS) i pobiera za to wynagrodzenie? Z uzdrowisko Świeradów Czerniawa sp. Z.o.o grupa PGU - 22642,49 zł oraz zakłady ceramiczne "Bolesławiec" sp z o.o. 12914,34 zł ( wg oświadczenia majątkowego dostępnego na BIP powiatu). O jakim układzie pan wspominał?

To prawda ,ze ten Russ tak chapie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo