Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~~Kakaowa Morwa niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 6:35
Zgadza się. Niepotrzebnie ujawniała zakup działek przez vice. Kupił to kupił. Po co tym uderzać w burmistrza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kakaowa Morwa niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 6:52
~Rudożółta Malwa napisał(a): A pani nie była z PSL. Pełnomocnik razem odzyskamy z SLD zabiega o poparcie PiS? W tym amoku jydyny rozsądny samorządowy kandydat to Relich-stop obłudzie

Relich dobrze zrobiłeś że ty z bezpartyjnymi samorządowcami. A ja zagłosuję na Świder bo ona przynajmniej ma odwagę. Nie chowa sie za niewiadomojakimi. A raczej wiadomo. Niech startuje chce, nie ma to dla mnie znaczenia.

W sumie kto dzieli kasę. Partia rządząca.
~~Staroróżowa Jukka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 6:54
No i dobrze
~~Czerwonobrązowa Inkarwilla niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 6:55
Zawsze myślałem, że poparcie mieszkańców jest najważniejsze, anie partii .
Po co samorządowcy zabiegają o poparcie jakiejś partii? samorządowiec ma służyć mieszkańcom, a nie partii .
~~Pożółkła Firletka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 7:00
Ciekawy jestem czy te wpisy nie pochodzą z "otwartego domu" w Gierałtowie.
Jak by PO było u władzy i udzieliło poparcie Pani Świder ?

Tak czytam te wpisy i myślę : jak bardzo się boją tej Pani. Pani Świder Pani się nie martwi. Z tego co słyszałem wczoraj to ludzie się cieszą, że ma Pani to poparcie. To nie jest to czy lubię tę partię czy nie, ważne, że po wyborach ma Pani wsparcie rządzących a to oni dzielą kasą.
~Rudożółta Malwa niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 7:07
Zapewne z domu przy straganie.
~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 7:11
Do wszystkich tych co nienawidzą Pisu.Jeżeli jesteście przeciwko Pisowi to jesteście przeciwko samym sobie.Wielu z Was biegnie do kościoła aby się pokazać.Wielu z Was w zaciszu domowym ukrywa prawdziwe oblicze.Wielu z Was krzywdzi swoje już dorosłe dzieci i wnuki!Wielu z Was przykrywa "spodnica"swoją przeszłość tylko po to żeby się pokazać i zabłysnąć. Wasza obłuda wyłazi wam z butów i nie schowacie tego w najdroższym samochodzie dz najdroższej Kiecce.Zrobicie wszystko aby trzymać się stołków bo to ważniejsze niż więzi rodzinne,opamietajcie się i nie oplowajcie porządnych ludzi.PANI JOANNO przepraszam za tych wszystkich co tak Panie szkaluja i życzę Pani Wytrwałości!Oni chcą Pania zniechęcić bo wiedzą że ma Pani duże poparcie w śród mieszkańców Gminy!!!Czepiają się Pisu bo wszyscy którzy się nimi nie zachwycają to aa źli.
~~Hebanowa Magnolia niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 7:40
Nie mam nic do PIS...ale znam kandydatkę. Niestety osobiście. Dlatego na nią nie zagłosuję. Mi już oczu nie zamydli...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza